Feedέλ Urban Gastronomy

Γαστρονομικό μεζεδολόγημα και ποτό σε έναν μοντέρνο all day χώρο, που βγάζει τραπέζια σε ένα αριστουργηματικό κηπάκι –αστικό ξέφωτο– κρυμμένο πίσω από την Περικλέους. Στην κουζίνα βρίσκουμε τον αντισυμβατικό Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος αποδίδει με μεγάλη νοστιμιά τις ιδέες του μέσα από μικρά πιάτα με σύγχρονους τόνους, ελληνικό πνεύμα και διεθνείς πινελιές.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €35

Πληροφορίες:

Παρ.-Κυρ. & μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Η νέα φάση των "Feedελ"

Στην μετά Κουτσόπουλο εποχή, ο Χρήστος Γλωσσίδης οδηγεί την εξέλιξη των γεύσεων. Δοκιμάζουμε νέα πιάτα στο "Feedελ -Asador" της Γλυφάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
15/03/2024

Ερμού: Πού τρως και πού πίνεις στις ανάπαυλες του γιορτινού shopping

Μερικά ενδιαφέροντα πιτ στοπ στον πιο δημοφιλή αθηναϊκό δρόμο της εποχής και στα σε-απόσταση-αναπνοής-πέριξ αυτού.

"Feedέλ Urban Gastronomy" | "Feedέλ Asador"

Twist στην ελληνική γεύση.

"Feedέλ Urban Gastronomy" | "Feedέλ Asador": Ελληνική δημιουργική γαστρονομία

Η ανοιχτή φλόγα γλείφει τα τσουκάλια του γλυφαδιώτικου "Feedέλ Asador" από το 2017, όταν και εμφανίστηκε στα νότια το αδερφάκι του δημιουργική γαστρονομία 150 δημοφιλούς "Feedέλ Urban Gastronomy".

Σάββατο μεσημέρι στο κέντρο: 5 spots για κάθε διάθεση

Μοντέρνα ελληνική κουζίνα με θέα στην Ακρόπολη, βερμούτ και πίτσα ή πιάτα που παραπέμπουν στις γιαπωνέζικες ταβέρνες izakaya;

5 spots για φαγητό στην μπάρα

Σήκω από το τραπέζι, το τρώγειν στη μπάρα έχει άλλη γοητεία. Ιδού μερικά διαφορετικά σκηνικά για να... εξασκηθείς.

Δοκίμασε 6 πειραγμένα Negroni στις αθηναϊκές μπάρες

Το διάσημο aperitivo αποτελεί δυνατό trend και αντικείμενο πειραματισμού στην παγκόσμια σκηνή του bartending. Αυτές είναι οι πιο ιδιαίτερες εκδοχές του στην Αθήνα.