Low Profile

Πάντα με διαχρονικά jazz, blues και rock 'n' roll ακούσματα και ειδικότητα στο αγαπημένο του απόσταγμα, το ουίσκι.

Tηλ:

Πληροφορίες:

Κλειστά Κυρ.

Σχετικά άρθρα

Τρυπώσαμε στις στοές της Αθήνας και αποκαλύπτουμε το νέο τους πρόσωπο

Οι στοές της Αθήνας παραμένουν ένας μικρός λαβύρινθος γεμάτος εκλεκτικά στέκια, premium ψώνια και ζωηρές πιάτες αλλά και μικρές χρονομηχανές ενός urban παρελθόντος που ανασαίνει ακόμη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
06/03/2019

Ο χάρτης της jazz στην Αθήνα: 20 spots που γκρουβάρουν την πόλη

Συναντήσαμε ορκισμένα underground λαϊβάδικα, μιλήσαμε με μουσικούς παραγωγούς και ιδιοκτήτες ιστορικών τζαζοστεκιών της πόλης και ταξιδέψαμε στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης... όλα σε ένα κονσεπτικό tour –ντεζαβού του Μεσοπολέμου.

Tα whisky bars της πόλης

Είσαι αρχάριος ή βετεράνος whisky taster; Προτιμάς τα single malts με ή χωρίς νερό; Είσαι fan των κλασικών σκοτσέζικων ή ψάχνεσαι για νέες Japanese εμπειρίες; Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, στην πόλη υπάρχουν καθαρόαιμα whisky bars, που το σερβίρουν straight για κάθε γούστο και το γαρνίρουν μόνο με επιπλέον customise details.

4 νέες και ωραίες αφίξεις στο downtown

Τις τελευταίες εβδομάδες του 2014 εγκαινιάστηκαν στο ιστορικό κέντρο λαμπερά και ήδη πολυσυζητημένα νυχτερινά spots που ανυπομονούμε να επισκεφθούμε ξανά και ξανά μέσα στο νέο έτος.

To «Low Profile» είναι στο Σύνταγμα

Με διαλεχτές ετικέτες ουίσκι και την διαχρονική jazz, blues και rock ‘n’ roll μουσική του, το κλασικό ποτάδικο της οδού Λυκαβηττού μετακόμισε στη στοά Μπολάνη.