Berlin by 5 drunkmen

Στο μικρό beer bar που έστησαν πέντε φίλοι στον πεζόδρομο της Τιμοθέου οι ενσωματωμένες στα ξύλινα ψηλά τραπέζια κάνουλες, που σου δίνουν τη δυνατότητα να γεμίσεις/ξαναγεμίσεις μόνος το ποτήρι σου, είναι πάντα highlight, με τους πιο… διψασμένους να κερδίζουν τις πρώτες θέσεις στον ηλεκτρονικό πίνακα με τις επιδόσεις. Εμείς όμως θα επιστήσουμε την προσοχή σας στα βρυσάκια του μπαρ, όπου οι επιλογές σε ξένες και ντόπιες βαρελίσιες μπίρες έχουν εκτοξευθεί στις 25, ενώ υπάρχει και μια μικρή επιλογή από αποκλειστικές φιάλες δικής τους εισαγωγής. Αν πεινάσετε, παίζουν κάποιες επιλογές fingerfood/bar food.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€15 - €20

Σχετικά άρθρα

Πού θα γιορτάσουμε το Saint Patrick’s Day;

Η μεγαλύτερη εθνική γιορτή της Ιρλανδίας έχει φτάσει και στην χώρα μας και κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι Αθηναίοι το γιορτάζουν στις pubs της πόλης με παραγεμισμένες pints στο χέρι, χορεύοντας και τραγουδώντας σαν γνήσιοι Ιρλανδοί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΟΥΛΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
13/03/2019

Αυτές είναι οι καλύτερες μπιραρίες της Αθήνας!

Μετά το... εξαντλητικό beer crawling τεσσάρων συντακτών του «α» σε είκοσι σκοτσέζικες και ιρλανδικές παμπ, μπιραρίες, beer bars και ζυθο-εστιατόρια της πόλης, επιβεβαιώνουμε ότι η κουλτούρα του αφρού είναι στα χάι της.