Vinilio

Ανθεκτική όπως και το ομώνυμο format μουσικής, η ντισκοτέκ «Vinilio» δεν σταματά ποτέ να χορεύει με τα τραγούδια της αθωότητας. Και στο καλοκαιρινό της πόστο, στο «Riba's» της Βάρκιζας, το διαχρονικό disco concept κρατιέται αγέρωχο!

Vinilio

Ανθεκτική όπως και το ομώνυμο format μουσικής, η ντισκοτέκ «Vinilio» δεν σταματά ποτέ να χορεύει με τα τραγούδια της αθωότητας. Και στο καλοκαιρινό της πόστο, στο «Riba's» της Βάρκιζας, το διαχρονικό disco concept κρατιέται αγέρωχο!

Vinilio - εικόνα 1

Στην ντισκοτέκ την παλιά

Την περιτριγυρίζουν τα επιβλητικά βράχια στις στροφές της Βάρκιζας. Εκεί, ανάμεσα στο εντυπωσιακό φυσικό τοπίο, στήνεται ένα ευρύχωρο disco αμφιθέατρο με επίκεντρο την πίστα που στεγάζεται κάτω από το κοχύλι. Τα φωτορυθμικά και οι ντισκομπάλες σε καλούν για χορό.

Preview

Μη σας φοβίσει το πλήθος του κόσμου που συνωστίζεται λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη σκάλα εισόδου του «Riba's». Η ουρά «τσουλάει» γρήγορα, αφού οι ακούραστοι μετρ της ντισκοτέκ «Vinilio» υποδέχονται τις παρέες και τις οδηγούν στα σαλόνια τους σε χρόνο dt.

Faces

Όλοι οι καλοί χωράνε. Δεν έχει σημασία το lifestyle, η ηλικία σου και το πορτοφόλι σου. Το concept του «Vinilio» κινητοποιεί τους πάντες: από τους πιτσιρικάδες που έμαθαν την disco μέσα από τα σύγχρονα re-edits και τις δισκοθήκες των γονιών τους μέχρι τους 40something που έρχονται εδώ για να ξαναζήσουν το soundtrack της εφηβείας τους.

Music

Το πρόγραμμα παίρνει φωτιά λίγο μετά τη μία το βράδυ. Και η μουσική δεν περιορίζεται μονάχα στην αρχετυπική disco των '70s και τη synth pop των '80s. Θ' ακούσεις επίσης τους Beatles και τους Stones και θα πας ακόμα πιο πίσω, στα δικά μας ελληνικά shakes, αλλά κι εκεί απ' όπου ξεκίνησε ολόκληρη η ιστορία της pop: στα rock 'n' roll των '50s. Σαν σπιτικό πάρτι δηλαδή.

Vinilio - εικόνα 2

Dance

O κόσμος πλημμυρίζει την πίστα ταχύτατα και επιδίδεται σε φιγούρες που πολλές φορές εντυπωσιάζουν. Συμμετέχει ενεργά σε κάθε κομμάτι: σχηματίζοντας με τα χέρια τα αρχικά YMCA στο ομώνυμο κομμάτι, σηκώνοντας τις παλάμες ψηλά στο «Hands Up» και αναπαριστώντας τoν Michael Jackson σε καθένα από τα δημοφιλή του hits. Εδώ το να λικνίζεσαι απλώς είναι συνώνυμο της αναισθησίας.

DJs

O Νίκος και ο Πέρυ έχουν διαγράψει αμέτρητες ώρες… πτήσης στα decks του «Vinilio». Το ταλέντο τους στις μείξεις το παραδέχονται όλοι και το γεγονός ότι επιμένουν να μιξάρουν τα τραγούδια από δίσκους βινιλίου κάνει το έργο τους ακόμα πιο δύσκολο. Κι αν αυτοί οι χιλιοπαιγμένοι δίσκοι λιώσουν, η δισκοθήκη του ιδιοκτήτη και εμπνευστή Γιώργου Αδαμόπουλου έχει αρκετές κόπιες καβάτζα για τα πάρτι του αύριο. Χρ.Κ.

DATA

  • H ντισκοτέκ «Vinilio» λειτουργεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 11μ.μ.
  • Η είσοδος με ποτό κοστίζει € 15.
  • Όλα τα ποτά κοστίζουν € 10
  • Η απλή φιάλη κοστίζει € 100 και η σπέσιαλ € 110. Tip

    Μην ξεχνάτε ότι το «Vinilio» είναι η μοναδική καλοκαιρινή, open air ντισκοτέκ της πόλης. Αν λοιπόν ετοιμάζεστε για «Πυρετό το σαββατόβραδο», θα ήταν καλό να κάνετε έγκαιρη κράτηση. Αν και τεράστιος, ο χώρος του «Riba's» κλείνει όλα του τα τραπέζια αρκετές μέρες πριν από τη νύχτα του Σαββάτου.

  • Διαβάστε ακόμα

    Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

    Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

    Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

    ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
    22/04/2024

    Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

    Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

    Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

    Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

    Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

    Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

    Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

    Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

    'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

    Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

    Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

    Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.