Updated | Πού θα ζήσουμε το φετινό μας Halloween;

Τα καλύτερα parties της Αθήνας, για μια γιορτή που της πάει πολύ!

Updated | Πού θα ζήσουμε το φετινό μας Halloween;

Μια από τις πιο δημοφιλείς γιορτές της παγκόσμιας κουλτούρας, η αμερικανική μεταγραφή της μεξικανικής Μέρας των Νεκρών, το Halloween δηλαδή, έχει απλωθεί σαν κύμα σ’ όλο το Δυτικό κόσμο, επόμενο λοιπόν ήταν να φτάσει μέχρι την Ελλάδα – μια χώρα που, άλλωστε, δεν αφήνει ευκαιρία για γιορτή να πάει χαμένη. Η τελευταία εξαετία βλέπει τους δρόμους της Αθήνας να γεμίζουν με ευφάνταστες μεταμφιέσεις που μοιράζουν από χαχανητά μέχρι και ανατριχίλες στο κέντρο της πόλης και φέτος μετράμε ακόμη περισσότερα venues να παρουσιάζουν ακόμη πιο ευφάνταστες και τολμηρές ιδέες, για μια πάρτι-αφορμή που, αν μη τι άλλο, γεμίζει ιδανικά το κενό μεταξύ καλοκαιριού και Χριστουγέννων. Τσεκάρετε λοιπόν τα events της πόλης, σημειώστε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στην γκαρνταρόμπα που έχετε κατά νου και μην ξεχάσετε να επανέρχεστε για συνεχή updates!

Second Skin: «Day of the Dead», 27 Οκτωβρίου

Με το ετήσιο «Day of the Dead» πάρτι του ανοίγει τους εορτασμούς το «Second Skin» (Δαμοκλέους 8, Γκάζι), απλώνοντας το spooky θέμα του εντός και εκτός του club. Εξειδικευμένοι καλλιτέχνες αναλαμβάνουν το make-up για όσους δεν έχουν ταλέντο με τα πινέλα και ο George Fakinos υποδέχεται τον Γιώργο Καραγιάννη στα τα decks του main floor. (είσοδος 5 ευρώ με μπύρα)

Gotham Stage Club: «Glowar Halloween», 27 Οκτωβρίου

Ανάμεσα σε ζόμπι, κλόουν, φωτεινές κολοκύθες, ζαχαρωτά, φλόγες και πνεύματα από μιαν άλλη διάσταση θα χορέψουν τα βόρεια προάστια κι η νύχτα θα λάμψει σαν μπριγιάν με τα χιλιάδες glowstick του «Glowar Party». (είσοδος 10 ευρώ, έναρξη 7μμ)

Updated | Πού θα ζήσουμε το φετινό μας Halloween; - εικόνα 1

Cantina Social: «All Things Dark: Ten Year Anniversary», 31 Οκτωβρίου

Το ιστορικότερο Halloween party της πόλης γιορτάζει φέτος την 10η επέτειό του, με την D’ Arcy Foxx να θέτει κάθε χρόνο και ψηλότερα τον πήχη αυτής της ωδής στη σκοτεινή πελυρά των πραγμάτων, πέρα απ’ τα ποπ στερεότυπα του Halloween. Φέτος, το «All Things Dark» απλώνεται στο σκοτεινό αίθριο του «Cantina Social» και καλεί όλα τα πλάσματα της νύχτας σε ένα φόντο στο κόκκινο του αίματος, όπου η φαντασία και ο ερωτισμός φλερτάρουν με τον τρόμο και το υπερφυσικό, με εντυπωσιακά fashion performances, drag acts, σπάνιες μικρού μήκους ταινίες τρόμου, DJ sets και χορό σε μια βραδιά όπου όλα επιτρέπονται. (είσοδος δωρεάν, έναρξη 9μμ)

6 d.o.g.s.: «Spooktacular Halloween», 31 Οκτωβρίου

Ανήμερα του Halloween, το 6 d.o.g.s. συγκεντρώνει το ενδιαφέρον με το «Spooktacular Halloween», που θα δει τις #μόνο_ντέκα (οι δημοσιογράφοι Φιλίππα Δημητριάδη και Ζωή Παρασίδη) και την remixer Matina Sous Pous να εναλλάσσουν μουσικές, τρομακτικούς κλόουν να μοιράζουν ανατριχίλες και την attrattivo στο Horror Photo Booth να βραβεύει το καλύτερο κοστούμι. (είσοδος δωρεάν, έναρξη 9μμ)

Updated | Πού θα ζήσουμε το φετινό μας Halloween; - εικόνα 2

Ρομάντσο: «Twin Peaks», 31 Οκτωβρίου

Ποιος σκότωσε τη Laura Palmer; Το Ρομάντσο σας καλεί να βρείτε την απάντηση και μεταμορφώνει τον χώρο του σε ένα δωμάτιο-παγίδα, απειλώντας μας ότι, όταν τελειώσει η βραδιά, κανείς δεν θα μπορεί να επιστρέψει στην κανονική του ζωή! Οι George Dimitrakopoulos, Roman & Saradis και Morah θα αναλάβουν τα spooky tunes. (είσοδος δωρεάν, έναρξη 10μμ)

Hard Rock Café: «Day of the Dead», 31 Οκτωβρίου & «Lil’ Monsters Halloween», 3 Νοεμβρίου

Πρέσβης της αμερικανικής κουλτούρας εν Ελλάδι, το «Hard Rock Cafe» θα μεταμφιεστεί και θα χτυπήσει διπλά, με ενήλικο «Day of the Dead» πάρτι στη γεύση των Halloween cocktails που θα σερβίρει το bar κληρώνοντας διπλές προσκλήσεις για το γειτονικό Μουσείο Ψευδαισθήσεων, αλλά και παιδικό «Lil’ Monsters Halloween» με facepainting, χειροτεχνίες και trick-or-treat γλυκίσματα. (είσοδος ελεύθερη, dj set από τις 8μμ για το ενήλικο πάρτι)

Updated | Πού θα ζήσουμε το φετινό μας Halloween; - εικόνα 3
Ρομάντσο, από το «It/Halloween Party» του 2017

Steam Athens: «La Noche de los Muertos», 2 Νοεμβρίου

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να χάνεις τα πάρτι μάς υπενθυμίζει το «Steam Athens», που φοράει Halloween κοστούμι του για ένα ανατρεπτικό event που θα γιορτάσει την πιο σκοτεινή μέρα του χρόνου: spooky σκηνικά, aerial dance shows και ένα secret DJ line-up στα decks θέτουν την ατμόσφαιρα κι η πρό(σ)κλησή του Steam να φορέσουμε την calavera μάς ακούγεται άκρως δελεαστική! (είσοδος ελεύθερη, έναρξη 11μμ).

TGI Fridays: «Spookfest 2018: Zombies vs Clowns», 26-31 Οκτωβρίου

Η πιο τρομακτική μέρα του χρόνου δεν αφήνει ατάραχα ούτε τα «TGI Fridays», που υποδέχονται το φετινό Halloween με το Poisoned Pumpkin, ένα spooktacular cocktail που θα σερβίρεται από τις 26 έως τις 31 Οκτωβρίου. Παράλληλα, το κατάστημα της Κηφισιάς θα υποδέχεται τους θαμώνες του σε ένα ειδικό Horror Room (με κρατήσεις και σειρά προτεραιότητας), ενώ όλα τα καταστήματα θα μεταμφιεστούν, zombies και τρομακτικοί κλόουν θα περιμένουν τις παραγγελίες σας και ειδικά DJ events στην 31 Οκτωβρίου θα θέτουν το party mood.

Salon de Bricolage: «Spooky Vibes», 2 Νοεμβρίου

Παιχνιδιάρικα πνεύματα και σκανδαλιάρικα στοιχειά θα βγουν παγανιά στα δωμάτια και τους διαδρόμους του «Salon de Bricolage», για να σκορπίσουν ανατριχίλες στο exclusive club του Κολωνακίου, αλλά και να χορέψουν στα spooky beats που θα σερβίρουν απ’ τα ηχεία οι Kidd Angelo και Devv. Το Halloween spirit θα μοιράζει απλόχερα η Inglot, αναλαμβάνοντας το make-up της βραδιάς. (έναρξη 9.30μμ)


Περισσότερες πληροφορίες

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
  • Bars

Ρομάντσο

Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια
  • Clubs

Hard Rock Cafe Athens

Αδριανού 52, Μοναστηράκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/04/2024

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος αναβιώνει το "Studio 54" στο "Athenee"

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος φέρνει τον μύθο του νεοϋορκέζικου κλαμπ στην καρδιά της Αθήνας, για ένα one night only event