CV Distiller

Το CV Distiller είναι χωρίς υπερβολή ένα bar-χώρος λατρείας για το ουίσκι και το ιερό του βρίσκεται λίγα σκαλοπάτια κάτω από την επιφάνεια της γης.

CV Distiller

Το CV Distiller είναι χωρίς υπερβολή ένα bar-χώρος λατρείας για το ουίσκι και το ιερό του βρίσκεται λίγα σκαλοπάτια κάτω από την επιφάνεια της γης. Ο κύριος χώρος (το ισόγειο) είναι ένα σύγχρονο και φιλόξενο bar με μια πρωτότυπης σχεδίασης μπάρα που τραβάει το μάτι αλλά και με όλα τα υπόλοιπα στοιχεία (φωτισμός, μουσική κλπ.) που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός ποιοτικού χώρου που «κρατάει» τον πελάτη.

Στη μπάρα ο Θοδωρής Αναγνώστου κάνει πολύ καλές προτάσεις σε κλασσικά και signature cocktails, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει το Inferno. Δοκιμάστε το. Λίγα σκαλοπάτια πιο κάτω (στο υπόγειο) ένα άλλο mini bar (για είκοσι-εικοσιπέντε άτομα) συμπληρώνει την εικόνα και (μεταξύ μας) σε αφήνει άφωνο. Προθήκες με σπάνια μπουκάλια, περίπου 700 ετικέτες, με κυριαρχία του ουίσκι, μια μικρή μπάρα με τον Τεό Σπυρόπουλο στα shakers, υποβλητικός φωτισμός, εξαιρετικές μουσικές επιλογές και mini συνοδευτικές λιχουδιές δια χειρός και φαντασίας Αλέξανδρου Τσιοτίνη (CTC) σε ταξιδεύουν αλλού, στα πιο προχωρημένα στέκια των γνωστών μητροπόλεων.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τα πάντα ανάλογα με την διάθεση και την τσέπη σας. Σίγουρα όμως δεν πρέπει να παραλείψετε ένα Madrugada. Προφανώς πρέπει να πάτε.

Περισσότερες πληροφορίες

CV Distiller

Χατζηγιάννη Μέξη 7, Χίλτον
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/04/2024

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος αναβιώνει το "Studio 54" στο "Athenee"

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος φέρνει τον μύθο του νεοϋορκέζικου κλαμπ στην καρδιά της Αθήνας, για ένα one night only event