Colour Day Festival τον Ιούνιο στο ΟΑΚΑ

Στις 20/6 έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα μια χαρούμενη οκτάωρη γιορτή με πολλή μουσική και ακόμα περισσότερο χρώμα.

Colour Day Festival τον Ιούνιο στο ΟΑΚΑ

Στις 20/6 έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα μια χαρούμενη οκτάωρη γιορτή με πολλή μουσική και ακόμα περισσότερο χρώμα.

Colour Day Festival τον Ιούνιο στο ΟΑΚΑ - εικόνα 1

Μια μεγάλη χαρούμενη νεανική γιορτή είναι το Colour Day Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου στις 20 Ιουνίου. Ένα “experience event” γεμάτο χρώμα και μουσική . Ενα party οκτάωρης διάρκειας στο οποίο θα συμμετάσχουν δυνατά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής (το line up αναμένεται αν ανακοινωθεί), ενώ το χρώμα θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ιδέα του Colour Day Festival είναι ήδη διαδεδομένη στο εξωτερικό. Αντίστοιχα φεστιβάλ σε ΗΠΑ, Πορτογαλία, Αγγλία & Ισπανία αποτελούν το αγαπημένο ετήσιο ραντεβού για δεκάδες χιλιάδες νέους. Η καταγωγή της γιορτής και πηγή έμπνευσης είναι το Happy Holi στην Ινδία, η διάσημη θρησκευτική γιορτή, η γιορτή των χρωμάτων, της αγάπης, της νέας αρχής, που παραδοσιακά γιορτάζουν οι Ινδουιστές κάθε άνοιξη, εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Colour Day Festival, ΟΑΚΑ, 20/6, στις 4 μ.μ. Τα εισιτήρια (€ 7 + 1 σακουλάκι χρώμα ή € 10 ευρώ + 3 σακουλάκια χρώμα) προπωλούνται ήδη στα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload Stores, MediaMarkt, www.viva.gr, www.public.gr, 11876

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".

"Caldera": Δοκιμάζοντας για το Πάσχα το κρασί της παλαιότερης Κάναβας της Σαντορίνης

Η ετικέτα "Caldera" ψιθυρίζει εκφραστικά την θηραϊκή οινική κουλτούρα με το πρώτο έτος κυκλοφορίας της να πραγματοποιήθηκε το 1974.

Πάσχα στο χωριό και Μάιος στη Βαμβακού Λακωνίας

Πεζοπορία, ρομποτική, αστροπαρατήρηση, massage, dj sets, μαγειρική και προγράμματα που φέρνουν όλη την οικογένεια κοντά, συμπληρώνουν ένα πλήρες ανοιξιάτικο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που προτείνει η Vamvakou Revival.