14 νέες (κατα)στάσεις στην παραλιακή

Πίστες, δυνατά νυχτερινά brands και παραθαλάσσια multiplexes επιβεβαιώνουν και φέτος τη lifestyle όψη της mainstream διασκέδασης στην παραλιακή.

14 νέες (κατα)στάσεις στην παραλιακή

Πίστες, δυνατά νυχτερινά brands και παραθαλάσσια multiplexes επιβεβαιώνουν και φέτος τη lifestyle όψη της mainstream διασκέδασης στην παραλιακή. Περιμένοντας να στρώσει ο καιρός, καταγράφουμε 12 hot spots που θα λειτουργήσουν το καλοκαίρι από τον Άλιμο μέχρι τη Βάρκιζα.

14 νέες (κατα)στάσεις στην παραλιακή - εικόνα 1
Akanθus

Akanθus
Αρχετυπικά mainstream, με φανατικό κοινό, όμορφη και στρωμένη πελατεία, το club-restaurant των νοτίων προαστίων ετοιμάζεται με αυτοπεποίθηση να εγκαινιάσει τη δεύτερη σεζόν του στα ξύλινα decks της αμμώδους Ακτής του Ήλιου στον Άλιμο στις 30/4. Θα φιλοξενήσει τα καλοκαιρινά live του Θοδωρή Φέρρη κάθε Πέμπτη και τα Sex Me Up (Τετάρτες), Suxu Muxu (Παρασκευές) και Loud & Proud parties (Κυριακές).

14 νέες (κατα)στάσεις στην παραλιακή - εικόνα 2
Ακρωτήρι - Dream City

Ακρωτήρι - Dream City
Τα δύο δημοφιλή brands της mainstream διασκέδασης θα περάσουν αγκαζέ και το καλοκαίρι στον προνομιακό, κοσμικό χώρο του «Ακρωτήρι» στον Άγιο Κοσμά, έχοντας στο πρόγραμμά τους μερικά από τα πιο δυνατά πάρτι της πόλης και στην κουζίνα τους ένα έξτρα μενού από sushi, το οποίο λειτουργεί συμπληρωματικά στο βασικό μεσογειακό. Οι φήμες γύρω από εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη στο νέο υπαίθριο stage οργιάζουν, ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα.

Άσπρο Πιάτο
Το brand που επανέφερε ως τάση την έννοια του μουσικού fun μεζεδοπωλείου με ελληνική μουσική και lifestyle χρυσόσκονη επισκέπτεται για δεύτερη φορά την παραλιακή, και συγκεκριμένα τον εσωτερικό χώρο του «Cataralla» της Γλυφάδας, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια λειτουργούσε ως club. Θα εγκαινιαστεί στα μέσα Μαΐου.

Αστέρας Γλυφάδας
Μεταξύ άλλων, το συγκρότημα επιχειρήσεων της Γλυφάδας θα εγκαινιάσει μέχρι τις αρχές Μαΐου το «Ark», ένα νεο και εντυπωσιακό cafe-bar-restaurant. Επίσης αναμένουμε το opening του «Balux Cafe», ενός από τους λίγους προορισμούς της παραλιακής από όπου μπορείς να απολαύσεις καταστάσεις... seaside escape σε μπαρίστικους τόνους.


14 νέες (κατα)στάσεις στην παραλιακή - εικόνα 3
Bolivar

Bolivar
To beach bar στο οποίο ανασαίνει η house σκηνή εγκαινιάζει φέτος τη λειτουργία του στις 2 Μαΐου και, όπως μας έχει συνηθίσει, θα φιλοξενήσει πολλούς και διάσημους DJs στα decks του. Ναυαρχίδα του προγράμματός του το Beach House Festival στις 12/6 (με Fritz Kalkbrenner, Monika Kruse, Deborah De Luca, Woralks και Gardens of God), ενώ ο χορός συνεχίζεται με τους συνήθεις υπόπτους των καλοκαιρινών μας πάρτι (Cattaneo, Digweed, Ferrer κ.ά.) αλλά και με πολλούς DJs της εγχώριας σκηνής. Ενισχυμένο θα είναι, τέλος, και το εστιατόριο του beach bar.

14 νέες (κατα)στάσεις στην παραλιακή - εικόνα 4
©Giannis Renesis/Guestlist.gr

Cabaret
Το concept του live clubbing κατεβαίνει στην παραλιακή και μαζί του και η Έλλη Κοκκίνου, η οποία επιστρέφει στο «Romeo» (εκεί όπου θα στεγαστεί το «Cabaret» από τις αρχές Μαΐου λειτουργώντας από Πέμπτη έως και Σάββατο) μαζί με τους Onirama. Το κολωνακιώτικο μαγαζί που έγινε κι αυτόν το χειμώνα στέκι του party crowd, αναμένουμε να κατεβάσει στην παραλιακή και κόσμο διαφορετικού προφίλ, δίνοντας στα δύο ονόματα την ευκαιρία να παρουσιάσουν άκρως διασκεδαστικά party sets – οι Onirama είναι άσοι σ’ αυτό, ενώ η Κοκκίνου απέδειξε όλο το χειμώνα ότι ήταν το σωστό βήμα για ένα comeback.

14 νέες (κατα)στάσεις στην παραλιακή - εικόνα 5

Fantasia
Ο Παντελής Παντελίδης, που έχει πιάσει το σφυγμό του mainstream κοινού με πονεμένα άσματα για τον έρωτα, ήρθε η στιγμή να δοκιμαστεί σε ένα μεγάλο one-man show. Στα τέλη του Απριλίου, ο λαϊκός τραγουδιστής θα ξεκινήσει να εμφανίζεται μαζί με την Ελένη Φουρέιρα (είχαν τραγουδήσει ντουέτο το «Δεν ταιριάζετε σου λέω» στα βραβεία του MAD) και τις ΜΕΛISSES. Το σχήμα, που συμπληρώνεται από τους Courtney Parker, Mike και Κωνσταντίνο Φραντζή, «δένει» με τις μεταμοντέρνες ιδέες του ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

14 νέες (κατα)στάσεις στην παραλιακή - εικόνα 6

Frangelico
Έχουν ξεκινήσει τις εμφανίσεις τους από Τετάρτη έως και Σάββατο, επαναλαμβάνοντας όπως δείχνουν μέχρι στιγμής τα πράγματα την περσινή καλοκαιρινή επιτυχία τους. Ανάμεσα σε ένα εντυπωσιακό laser show και τους δυνατούς ήχους της ορχήστρας, ο Χρήστος Χολίδης και ο Χρήστος Μενιδιάτης παρουσιάζουν ένα τυπικό πρόγραμμα διασκεδαστικών προθέσεων, ξεσηκώνοντας τον κόσμο (κυρίως νεαρόκοσμο) σε χορό και λουλουδοπόλεμο.

Θέα
Όπως έχουν δείξει οι περασμένες σεζόν, όταν γίνεται pairing του Στέλιου Ρόκκου με έναν λαϊκού ύφους συνάδελφό του (π.χ. με τον Ρέμο ή με τον Καρρά), το αποτέλεσμα είναι πάντα ένα ενδιαφέρον mix ’n’ match. Γι’ αυτό από τα τέλη Απριλίου που θα ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους, ελπίζουμε ο Ρόκκος και η Δέσποινα Βανδή να έχουν προβλέψει αρκετά κοινά μέρη. Το σχήμα συμπληρώνουν οι κεφάτοι Vegas, η Θωμαή Απέργη και ο Στέλιος Λεγάκης.

14 νέες (κατα)στάσεις στην παραλιακή - εικόνα 7
Island

Island
Με σταθερότητα, επιμονή στην ποιότητα και στη λεπτομέρεια και χωρίς κινήσεις πανικού, το club-restaurant της Βάρκιζας είναι ο διαχρονικά elite προορισμός της παραλιακής. Το φετινό του πρόγραμμα περιλαμβάνει house parties με τους Playmen και τους Rovis Brothers κάθε Πέμπτη, υπόσχεται ακαταμάχητα sexy vibes στα πάρτι του Νίκου Γάτου τις Τετάρτες κι επιφυλάσσει κάποια άκρως χορευτικά dance ηλιοβασιλέματα Κυριακής σε συνεργασία με την ομάδα του club «Pixi».

Massroom - Poolside Dreams
Το open air all day cafe-pool club θα ανοίξει από τα μέσα Μαΐου περιμετρικά της ψηφιδωτής πισίνας δίπλα από την πίστα καρτ στο Ελληνικό. Θα το επισκέπτεται κάποιος από το μεσημέρι για καφέ και βουτιές, ενώ στο τέλος της εβδομάδας θα λειτουργεί και ως club με ομάδες και πάρτι που δραστηριοποιήθηκαν φέτος με επιτυχία στα χειμερινά mainstream clubs. Για τα μεσημέρια της Κυριακής έχει ήδη επιβεβαιωθεί το Toxic party.

Ola Ελληνικά
Στο χώρο όπου λειτούργησε με επιτυχία τις προηγούμενες χρονιές το «Σιδεράδικο» εγκαθίσταται από τα μέσα Μαΐου ένα άλλο ισχυρό brand της διασκέδασης αλά ελληνικά, για να λειτουργήσει Τρίτη-Σάββατο. Ι’ll Kool You, Σκασιαρχείο, Party Allios και Karampola είναι μονάχα μερικά από τα πάρτι που μετακομίζουν από τη Νέα Σμύρνη στο Ελληνικό. Αυστηρά χαβαλές...

14 νέες (κατα)στάσεις στην παραλιακή - εικόνα 8

Posidonio
Στο μαγαζί που τον αποθέωσε επέστρεψε έπειτα από μια δεκαετία ο Γιάννης Πλούταρχος. Εκείνος παραμένει πιστός στο ερωτικό λαϊκό τραγούδι που έχει στιγματίσει την πορεία του, ενώ γύρω του περιστρέφεται μια νεανική ομάδα που δημιουργεί ένα ποικίλο πρόγραμμα: την αποτελούν ο Κώστας Μαρτάκης, η Μαρία-Έλενα Κυριάκου (της Eurovision), οι πανταχού παρόντες Boys + Noise, η Josephine και η Βαλένθια Διγενή.

Yabanaki beach
Η κεντρική παραλία της Βάρκιζας εμπλουτίζει φέτος τη λειτουργία της με νέες επιχειρηματικές συνεργασίες που θα την κάνουν ελκυστική σε ακόμη περισσότερους. Εκεί θα βρείτε μεταξύ άλλων το cocktail bar «Holy Spirit», την ιταλική τρατορία «Vincenzo» καθώς και παγωτάκι Ben & Jerry’s για τους μπόμπιρες. Μείνετε συντονισμένοι για κάποιο από τα live γνωστών καλλιτεχνών καθώς και για τα κυριακάτικα beach parties με τον αφρό των DJs της εγχώριας house σκηνής. Όλα αυτά από τις 2/5 και μετά.

Περισσότερες πληροφορίες

Posidonio

Λεωφ. Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
  • Night Life

Vogue Club

Λεωφ. Ποσειδώνος 35, Άλιμος
  • Night Life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.