Οι guest DJs της εβδομάδας

Podcasts, παραγωγές και πρόσφατα δείγματα γραφής από τις ψηφιακές πλατφόρμες των guest DJs και των παραγωγών που επισκέπτονται τα αθηναϊκά decks αυτή την εβδομάδα.
 

Οι guest DJs της εβδομάδας

Podcasts, παραγωγές και πρόσφατα δείγματα γραφής από τις ψηφιακές πλατφόρμες των guest DJs και των παραγωγών που επισκέπτονται τα αθηναϊκά decks αυτή την εβδομάδα.

Οι guest DJs της εβδομάδας - εικόνα 1

24/3 Oι Rodhad και Distant Echoes στο «Dive»
Δύο καλλιτέχνες από το δυναμικό της Dystopian φέρνουν στην Αθήνα τον ατμοσφαιρικό techno ήχο τους.

24/3 O Phace στο «Χυτήριο»
O Florian Hares aka Phace, Γερμανός παραγωγός, remixer, DJ, ιδιοκτήτης της Neosignal Recordings και συνεργάτης των Noisia, έρχεται για ένα drum ‘n’ bass set

24/3 O Hanfry Martinez στο «six d.o.g.s.»
Ο Ισπανός παραγωγός της house εμφανίζεται καλεσμένος του party γλετζ-air και του Q-Sessions

24/3 O Franck Roger στο «Saint Solange»
Ο Παριζιάνος δημοφιλής DJ, παραγωγός της house και της techno και ιδρυτής της Real Tone Records επιστρέφει στην Αθήνα για ένα dance party μαζί με τον Seou







27/3 Ο Jef K στο «six d.o.g.s.»
Ο Παριζιάνος Jef K, ιδιοκτήτης του κλασικού deep house label Silver Network έρχεται στην Αθήνα καλεσμένος του label Taverna Tracks 28/3 Οι Braincell, Rastaliens, Solar Spectrum και Giuseppe στο «X – Battery»
...
για το επετειακό party της Amorphia

28/3 Η Bella Sarris στο «Nid»
H Αυστραλή DJ και παραγωγός της techno, που αναδείχτηκε από το Enter party της Ίμπιζα, επιστρέφει στην Αθήνα ως προσκεκλημένη του Blend.

28/3 Ο Sinisa Tamamovic στο «Vice Versa»
Mε tech house και techno ρυθμούς, ο Βόσνιος επιτυχημένος παραγωγός, DJ και ιδρυτής του δισκογραφικού label Night Light Records έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα. 28/3 Ο Jan Krueger στο «six d.o.g.s.»
Mε deep house και techno ήχους αλλά και μινιμαλιστική αντίληψη για τη χoρευτική μουσική, ο Γερμανός DJ, παραγωγός και συνιδρυτής του label Hello?Repeat επιστρέφει στην Αθήνα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.