To «Troubar» ήρθε στη συνοικία με τα κόκκινα φανάρια

Κάτι νέο έκανε την εμφάνισή του στη νυχτερινή Τρούμπα. Και δεν είναι μπαρ κονσομασιόν.
 

To «Troubar» ήρθε στη συνοικία με τα κόκκινα φανάρια

Κάτι νέο έκανε την εμφάνισή του στη νυχτερινή Τρούμπα. Και δεν είναι μπαρ κονσομασιόν.

To «Troubar» ήρθε στη συνοικία με τα κόκκινα φανάρια - εικόνα 1

Το «Troubar» άνοιξε στην εκπνοή του 2014 από πέντε κολλητούς εφηβικούς φίλους από τον Πειραιά με παράλληλη επαγγελματική πορεία στον χώρο των κινηματογραφικών παραγωγών. Αποφασίζοντας να δέσουν ακόμα πιο στενά τις μοίρες τους δημιούργησαν με πολλή προσωπική δουλειά το «Troubar», ένα bar «για να βγάζουν γούστα» όπως μας είπαν. Και θα τους βρεις σχεδόν κάθε βράδυ εδώ. Πίσω ή μπροστά από τη μπάρα, να δουλεύουν ή να διασκεδάζουν με την αγαπημένη τους ρυθμική funk, rock και jazz μουσική από τους αγαπημένους τους DJs. Με χαμηλό φωτισμό, έντονες κόκκινες αποχρώσεις και φωτιστικά - καπελάκια, ο χώρος του «Troubar» αναβιώνει την ατμόσφαιρα των καμπαρέ που λειτουργούσαν στην περιοχή τη δεκαετία του ‘50 και του ’60, ενώ τα ασπρόμαυρα πορτρέτα γνωστών προσωπικοτήτων της τέχνης συμπληρώνουν το ρετρό σκηνικό. Και ο κόσμος δείχνει να αγκαλιάζει το νεό εγχείρημα, γοητευμένος από το αμαρτωλό παρελθόν της περιοχής. Τα live (με ελεύθερη είσοδο) αποτελούν βασικό συστατικό της λειτουργίας του «Troubar». Κάθε Παρασκευή και Κυριακή, στη μικρή σκηνή του bar, η οποία οριοθετείται από μια κίτρινη κορδέλα σκηνής εγκλήματος, εναλλάσσονται δραστήρια σχήματα της soul, funk, rock σκηνής, και είναι τότε που ο εξώστης o οποίος αγκαλιάζει τη σκηνή από ψηλά γίνεται το καλύτερο σημείο του bar.

To Troubar είναι ανοιχτό από Τετάρτη έως Κυριακή, μόνο για τις βραδινές ώρες. Την Κυριακή 18/1 εμφανίζεται ο Jerome Kaluta με τους Movement Orchestra

Φίλωνος 131, Τρούμπα, Πειραιάς

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.