Οι Athens Swing Cats έχουν Snowball!

H δραστήρια ομάδα του swing κορυφώνει την εορταστική της δράση μ’ ένα εντυπωσιακό event από άλλη εποχή, το Σάββατο 20/12 στο Σινέ Κεραμεικός.

Οι Athens Swing Cats έχουν Snowball!

H δραστήρια ομάδα του swing κορυφώνει την εορταστική της δράση μ’ ένα εντυπωσιακό event από άλλη εποχή, το Σάββατο 20/12 στο Σινέ Κεραμεικός.

Οι Athens Swing Cats έχουν Snowball! - εικόνα 1

Είναι γιορτές! Και η ομάδα Athens Swing Cats δεν χάνει την ευκαιρία να αναβιώσει και πάλι το Snowball, ένα εντυπωσιακό έθιμο του swing σύμφωνα με το οποίο οι συμμετέχοντες σχηματίζουν μια ανθρώπινη… χιονοστιβάδα ανταλλάζοντας παρτενέρ και μεγαλώνοντας τον κύκλο του χορού μέχρις ότου όσοι όλοι βρίσκονται στην αίθουσα συμμετέχουν στην χορευτική δράση. Καλύτερος χώρος για το συγκεκριμένο δρώμενα δεν θα μπορούσε να είναι παρά η επιβλητική αίθουσα του Σινέ Κεραμεικός με το ξύλινο dancefloor. Οι Athens Swing Cats θα παρουσιάσουν ένα χορευτικό show διάρκειας τριών ωρών με lindy hop, charleston, jazz, αλλά και cabaret, burlesque και boylesque νούμερα βγαλμένα από τα ‘40s. Δίπλα τους θα απολαύσουμε συναυλίες απο τέσσερα καταξιωμένα Ελληνικά συγκροτήματα όπως ο ζωντανός θρύλος Johnny Vavouras & the Cadillacs, η House Band των Athens Swing Cats Nastazia & the Jazzuars, αλλά κι οι Ilias & the Notorious Troupe και οι Duo Jet Band. Όλα αυτά από τις 8.30 μ.μ. με είσοδο € 15 με κρασί.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Οι "Δύο Κόσμοι" του Κτήματος Γκότση ενώνουν "τραγανά" το Πάσχα με το Θέρος

Το Ασύρτικο του Κτήματος Γκότση έχει την διάθεση της Σαντορίνης σε περιβάλλον Μεσσηνίας και "δελεάζει" τις γεύσεις του Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΣΙΩΤΗ
25/04/2024

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, διακοσμητικά και πολλά άλλα.

Κτήμα Σκούρα: H νέα προσέγγιση του Αγιωργίτικου στη "Νεμέα" 2021 κάνει το Πάσχα "χάρμα"

Με το Αγιωργίτικο συστήνεται το Πάσχα & το Κτήμα Σκούρα έχει προβλέψει.

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.