O Satoshi Tomiie στο «Pixi»

Ένας φίλος έρχεται από τα παλιά. Ο Ιάπωνας δημοφιλής DJ, παραγωγός και remixer επιστρέφει με καινούργιο αέρα στις 20/12

O Satoshi Tomiie στο «Pixi»

Ένας φίλος έρχεται από τα παλιά. Ο Ιάπωνας δημοφιλής DJ, παραγωγός και remixer επιστρέφει με καινούργιο αέρα στις 20/12

O Satoshi Tomiie στο «Pixi» - εικόνα 1

Προκάλεσε αίσθηση με το πρώτο του κιόλας single πίσω στα 1989 όταν, μαζί με τους Frankie Knuckles και Robert Owens, κυκλοφόρησαν το κλασικό πλέον «Tears». Mέχρι το «Full Lick», το ντεμπούτο του album μεσολάβησαν 11 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων ο Satoshi Tomiie έζησε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη χτίζοντας τη φήμη του πιο δημοφιλούς house DJ και παραγωγού από την Ιαπωνία. Ως μέλος της Def Mix Productions, έχει συνεργαστεί επί μακρόν με τους Frankie Knuckles και David Morales παίζοντας keyboards και επιμελούμενος remixes σε τραγούδια των U2, Simply Red, Michael Jackson, Diana Ross, Ultra Nate, και άλλοι. Κάπως έτσι απέκτησε ένα ποπ στάτους το οποίο εξαργύρωσε μέσα από ακριβοπληρωμένα gigs σε όλο τον πλανήτη καθώς και στα δικά μας clubs. Θυμάται άραγε κανείς κι ένα μιξαρισμένο CD που είχε κυκλοφορήσει με το Πρώτο Θέμα; Τέλος πάντων, τα χρόνια πέρασαν και ο Tomiie, ύστερα από 2ετή αποχή, αποφασίζει να επανέλθει στο προσκήνιο με μια πληθώρα νέων projects συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας του με τον Έλληνα παραγωγό Στέλιο Βασσιλούδη & την Tomomi Ukumori στο «Green In Blue» στη Bedrock Records, όπως επίσης και η συνεργασία του με τον Γερμανό Matthias Vogt και τον ανερχόμενο Ιάπωνα παραγωγό Iori Wakasa. Εν τω μεταξύ τον έχει πιάσει μια μανία με τα podcasts, ετοιμάζει νέο άλμπουμ, και περιοδεύει ξανά σε μεγάλα και μικρότερα clubs. Η αθηναϊκή του επανεμφάνιση γίνεται στο club Pixi στις 20/12. Μαζί του θα είναι οι Zoo Roo.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.