Νέος κατάλογος στο «Spiti Cocktail Bar»

Ποιότητα, διαλεχτά αποστάγματα, ιλιγγιώδες πλήθος επιλογών και conceptual cocktails για καλοφαγάδες, κυνόφιλους και μουσικούς connoissieurs στο δημοφιλές bar του Χαλανδρίου.

Νέος κατάλογος στο «Spiti Cocktail Bar»

Ποιότητα, διαλεχτά αποστάγματα, ιλιγγιώδες πλήθος επιλογών και conceptual cocktails για καλοφαγάδες, κυνόφιλους και μουσικούς connoissieurs στο δημοφιλές σποτ του Χαλανδρίου.

Νέος κατάλογος στο «Spiti Cocktail Bar» - εικόνα 1

Ο νέος κατάλογος του «Spiti Cocktail Bar» είναι η χαρά του λάτρη των spirits. Οι επιλογές σε στρέιτ αποστάγματα αλλά και σε κοκτέιλ είναι τόσες όσες χρειάζονται ώστε να ικανοποιείται κάθε γούστο, από το πιο εξειδικευμένο και απαιτητικό έως το πιο απλό και συνηθισμένο. Αυτό όμως δεν αποκλείει τη διαδικασία της αυστηρής επιλογής. «Δεν θα σερβίραμε τίποτα που δεν θα θέλαμε να πιούμε και οι ίδιοι», μας λέει ο Σίμος Ταγαράς, αρχηγός του Spiti bar team, εξηγώντας την βασική αρχή της φιλοσοφίας του καταλόγου. Γι’ αυτό και όλοι οι χυμοί των cocktail είναι φρέσκοι, τα σιρόπια και τα infusions είναι homemade, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στα εγχώρια προϊόντα με τα κρασιά να προέρχονται αποκλειστικά από τον ελληνικό αμπελώνα. Ισορροπώντας ανάμεσα σε κλασικές και signature δημιουργίες, τα cocktail του καταλόγου (ο αριθμός τους ξεπερνάει τα 50) φέρουν ονόματα που μπορεί να σου κάνουν κλικ.

Νέος κατάλογος στο «Spiti Cocktail Bar» - εικόνα 2

Το «Down In California», τιτλοφορημένο από το ομώνυμο τραγούδι των King Cats (το οποίο οι DJs του bar τιμούν συχνά από τα decks), είναι μια άκρως καλοκαιρινή δημιουργία με blend από βερμούτ, χυμό πορτοκαλιού και ροζ γκρέιπφρουτ και τόνικ. Το «Sun-Ra» είναι βεβαίως εμπνευσμένο από τον γνωστό μουσικό. Έχει Bourbon, μιας και ο Sun Ra είχε γεννηθεί στην Αlabama, ginger, καθώς το πρώτο του group λεγόταν Ginger Schnapps, και το χρώμα του είναι χρυσαφί, όπως και του ήλιου. Το «Άργος» (vodka αρωματισμένη με περγαμόντο, χυμός λεμόνι, μαρμελάδα πορτοκάλι) πήρε το όνομά του από τον πιστό σκύλο του Οδυσσέα. Με κάθε παραγγελία του, προσφέρεται € 1στην φιλοζωική Χαλανδρίου με ευγενική χορηγία της ελληνικής βότκα 4041. Και, τέλος, το «Get Hungry» είναι φτιαγμένο για να σου ανοίξει την όρεξη, αφού αξιοποιεί ορισμένα από τα βασικά συστατικά της μεσογειακής κουζίνας: έχει vodka αρωματισμένη με σκόρδο και πιπεριά φλωρίνης, λεμόνι, μέλι και βασιλικό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/04/2024

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος αναβιώνει το "Studio 54" στο "Athenee"

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος φέρνει τον μύθο του νεοϋορκέζικου κλαμπ στην καρδιά της Αθήνας, για ένα one night only event

Ένα 'Μεταφυσικό' wine bar μόλις εμφανίστηκε στην πλατεία Μαβίλη

Μία καινούρια οινική γωνιά εμφανίστηκε στην πόλη, αυτή τη φορά στους χώρους του 'Metaphor Athens'.