Καραόκε στο «Second Skin»;

Κι όμως, το extreme club του Γκαζιού θα φιλοξενεί από εδώ και στο εξής κάθε Τετάρτη τα karaoke nights του Θανάση Βέργαδου

Καραόκε στο «Second Skin»;

Κι όμως, το extreme club του Γκαζιού θα φιλοξενεί από εδώ και στο εξής κάθε Τετάρτη τα karaoke nights του Θανάση Βέργαδου

Καραόκε στο «Second Skin»; - εικόνα 1

Ένα event που κέρδισε πολλούς φανατικούς φίλους σημειώνοντας μάλιστα και θεαματικό ποσοστό συμμετοχής (τα βράδια της Δευτέρας το στο «Bat City») κάνει επανεκκίνηση από αυτή την εβδομάδα στο club «Second Skin». Ο λόγος για τα karaoke parties του κομπέρ Θανάση Βέργαδου και του DJ Δημήτρη Κατσιδονιώτη οι οποίοι θα βρίσκονται πλέον κάθε Τετάρτη στο extreme club του Γκαζιού με μια πρόταση διαφορετική από τις περισσότερες. Η playlist αυτού του karaoke party θα ξεκινά από το classic rock και φτάνει μέχρι το alternative, indie, metal, new wave, ‘80s και pop. Το dancefloor του club θα γεμίζει με καναπέδες, τραπέζια και stands ενώ ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά οι τιμές του ποτού είναι € 5 και της μπίρας € 3. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Έναρξη από τις 9.30 μ.μ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/04/2024

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος αναβιώνει το "Studio 54" στο "Athenee"

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος φέρνει τον μύθο του νεοϋορκέζικου κλαμπ στην καρδιά της Αθήνας, για ένα one night only event