O Gardens of God στο «Saint Solange»

Το πρώτο απογευματινό κυριακάτικο party «Στη Σκοτεινή Πλευρά της Πόλης» του νέου club της οδού Ερμού προσκαλεί στην πρεμιέρα του τον ανερχόμενο παραγωγό από τη Λιθουανία.

O Gardens of God στο «Saint Solange»

Το πρώτο απογευματινό κυριακάτικο party «Στη Σκοτεινή Πλευρά της Πόλης» του νέου club της οδού Ερμού προσκαλεί στην πρεμιέρα του τον ανερχόμενο παραγωγό από τη Λιθουανία.

O Gardens of God στο «Saint Solange» - εικόνα 1

Ένα νέο, κυριακάτικο, απογευματινό dance party κάνει την πρεμιέρα του την Κυριακή 6/12 με την υπογραφή της ομάδας Minotaur – Minotaur στο νεοσύστατο «Saint Solange» club της οδού Ερμού. Πρώτος προσκεκλημένος του event «Στην Σκοτεινή Πλευρά της Πόλης» είναι ο Λιθουανός παραγωγός Mindaugas Lapinskis ο οποίος με το moniker Gardens of God υπογράφει μια μίξη από ήχους electronica house και techno βρίσκοντας ταιριαστή στέγη στα labels Ellum Audio (του Maceo Plex) και Boso (του Τen Walls). Ο επιβλητικός, ατμοσφαιρικός του ήχος βρίσκει ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση στα διεθνή dancefloors, ενώ πρόσφατα του χάρισε την ευκαιρία να επιμεληθεί ένα guest mix για λογαριασμό του ΒΒC. Toν Λιθουανό παραγωγό θα πλαισιώσουν με δικά τους sets οι Nick Devon και Marsha. To party ξεκινά στις 6 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.