15 + 3 parties για την πιο τρομακτική νύχτα του χρόνου

Προτάσεις εξόδου για το Halloween, τη μυστικιστική γιορτή που έγινε ποπ φαινόμενο, με επίκεντρο την Παρασκευή 31/10, αλλά όχι μόνο.

15 + 3 parties για την πιο τρομακτική νύχτα του χρόνου

Προτάσεις εξόδου για το Halloween, τη μυστικιστική γιορτή που έγινε ποπ φαινόμενο, με επίκεντρο την Παρασκευή 31/10, αλλά όχι μόνο.

15 + 3 parties για την πιο τρομακτική νύχτα του χρόνου - εικόνα 1

1. Six d.o.g.s.- A Spooktacular Halloween Night! #3
Μέσα από τις δύο μέχρι σήμερα διοργανώσεις, η ομάδα του Six d.o.g.s. έχει αποδείξει ότι διαθέτει τα skills να επιμεληθεί καταπληκτικά Halloween parties. Δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από το A Spooktacular Halloween Night! #3 το οποίο απλώνεται σε κάθε γωνιά του πολυχώρου της Αβραμιώτου. Τις μουσικές επιλογές στο Gig Space θα αναλάβουν οι BOCADA (Bolas + Cat Black + dagritzikos), μαζί με τους Dance Your Shocks Off (Zade + Mitrelino), σε ήχους αυστηρά τρομακτικούς. Ενώ στο The Bar τη μουσική επένδυση θα αναλάβει το Freak Motel, δηλαδή η Pink Motel Records μαζί με τον Constantine Kyrtsis. Επίσης θα υπάρχουν φωτογραφίες από την έκθεση Scare The Death Away του Πέτρου Πουλόπουλου, προβολές αποσπασμάτων από τις πιο τρομακτικές ταινίες που έχουν γυριστεί ποτέ, υπό την επιμέλεια του Νίκου Πάστρα και του flix.gr καθώς και δύο cocktails, ειδικά για τη βραδιά.

2. Second Skin – This is Halloween
Tο Halloween party που προϋπήρχε της μόδας των Halloween parties πραγματοποιείται φέτος σε δύο stages με τους George Fakinos, Rammlied, Fanis S, Dr D, Paul Philippou, και George X Tyrrant να επιμελούνται το γνώριμο σκληρό soundtrack του club στο main stage και το ελληνικό fan club των HIM να τα σπάει στον πρώτο όροφο. Για όσους το επιθυμούν θα υπάρχει δωρεάν spooky make up από την ιδανική για την περίπτωση make up artist Elizabeth Petrou.

3. Death Disco – Horror Over Athens
To Halloween party της ομάδας Chemical Circus έχει gothic και industrial μουσική, διαγωνισμό καλύτερης αμφίεσης καθώς και τρομακτικό –δωρεάν- make up και ειδικά εφέ από τις Κατερίνα Βλάχου και Άρτεμη Βαλτατζη. Στα decks θα είναι επίσης ο Desmond Kind και ο Chris Diamond (aka Christian Cambas).

4. Tramp - The Monsters presents Halloween vol.1
Οι DGeo, Soko, Casa Fiesta, Cubism, Lone (Greece), Zast0ne γιορτάζουν το Halloween στο γνώριμο dubstep, drumstep, trap και drum & bass ύφος τους και επιβραβεύουν τα τρία καλύτερα outfits της βραδιάς με δωράκια από το Proki Tattoo studio

15 + 3 parties για την πιο τρομακτική νύχτα του χρόνου - εικόνα 2

5. Skull Bar – Disco Dracula
Στις πέντε τα ξημερώματα του Σαββάτου η Methi Blonde και ο Bête Noire) με special guest τον Πέτρο Μπρατάκο, DJ της ιστορικής Disco Barbarella, μας μεταφέρουν σε ένα horror disco σκηνικό εμπνευσμένο από giallo ιστορίες.

6. 7 Times – Trick Or Treat, Italian or Greek
O DJ Max’ el από την γειτονική Ιταλία για να δώσει στα decks μαζί με την NakedConscience, μια ιταλική απόχρωση… Θα ακούσετε μουσικές επιλογές από goth, ΕΒΜ, future pop, death rock μέχρι ‘80s αλά Ιταλικά και πολλά άλλα.

7. Rainbow – Helloween – The Halloween Party
Το Cube, tο βιβλιοπωλείο για την ποπ κουλτούρα, το φανταστικό, το αστυνομικό, το ανεξήγητο, και το Rainbow Metal Club οργανώνουν το πρώτο κοινό Halloween party. Με αφιέρωμα στους Helloween και πολλά δώρα.

8. Dark Sun – ‘80s & Dark Wave Halloween Party Until The First Rays of the Sun!
Το ιστορικό dark wave club του Περιστερίου γιορτάζει το Halloween με ειδική διακόσμηση και τους George Drivas, Georges Lab, Curehead και Σταμάτη Γρίσπο σε μουσικές επιλογές κυρίως από τη δεκαετία του ’80.

9. The Ritzy – The Halloween Party
H ομάδα του bar του Χολαργού ετοιμάζει ένα party με πολλά διαδραστικά happenings, μουσική από τον DJ Monkey καθώς και cocktails ειδικά φτιαγμένα με την μαγεία του Halloween.

15 + 3 parties για την πιο τρομακτική νύχτα του χρόνου - εικόνα 3

10. Pixi – Cariocas Halloween Night
Θέμα Halloween θα έχει και το party της Παρασκευής στο dance club του Γκαζιού, το οποίο επιμελείται η ομάδα του Cariocas. Καλεσμένος θα είναι ο νεοϋορκέζος παραγωγός της house Jovonn.

11. Boiler – Halloween Party
Με τον Λάμπρο Παπαλέξη να επιμελείται το θεματικό soundtrack.

12. Θέατρο Εμπρός – Night of the Living Dead
H ομάδα Κενό Δίκτυο επιμελείται το δικό της Halloween party στην κατάληψη του Εμπρός με post punk, dark electro, new wave και minimal synth επιλογές από τους Chaotic Moon, Venus Melena, Sanity Assassin, Hirohito, koureli, Raman και Stratos (Trapped in a Void)

13. Η.Ο.S.T. – Halloween
H ομάδα του cocktail bar του Νέου Ηρακλείου (Ναρκίσσων 5) έχει τέσσερα νέα τρομακτικά cocktails για τη βραδιά της Παρασκευής. Τα ονόματά τους… Bloody Orange, Witches Brew, Ghostbuster και Jack O Larden

14. Σπιρτόκουτο – Bloody Halloween Party
Οι Bad Kids επιστρέφουν στο low budget bar των Κάτω Πετραλώνων με πολύ αιματηρές διαθέσεις…

15. Kreuzberg – The Halloween Party
H ομάδα Blossoming Goddess σας υποδέχεται με τα μαγικά μυστικά της, επαγγελματικό μακιγιάζ για να τελειοποιήσετε τη gothic σας εμφάνιση, magic jello shots και θεματική μουσική από αγγλική σκηνή μέχρι τις πρωινές ώρες.

15 + 3 parties για την πιο τρομακτική νύχτα του χρόνου - εικόνα 4

Τσέκαρε επίσης:
- Το Hokus Pokus party που γίνεται την Πέμπτη 30/10 στο Tiki Athens με τους Raccoon in the City και Miss Zombiedust σε ‘60s, indie, garage ρυθμούς και horror αισθητική.

- To Bass To The Stars party που γίνεται την Πέμπτη 30/10 στο club Χοροστάσιο είναι χαρακτηρισμένο ως pre-Halloween party. Οι Postriper, Desmond Kind, Kris Riot και Τhanos Jan θα επιλέγουν trap, dubstep, EDM, drum ‘n’ bass, industrial και hardstyle ήχους.

- Το party των Trashformers στο Koo-Koo το Σάββατο 1/11 θα είναι Halloween themed, θα περιλαμβάνει, όπως πάντα, πολλά διαδραστικά happenings και θα έχει έναν special guest – έκπληξη, ο οποίος θα ταιριάζει στην περίσταση

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.