Τι κάνει… blink στο Παγκράτι;

Είναι το «Blinky», ένα γουστόζικο bar που μόλις άνοιξε στον χώρο ενός παλιού νεοκλασικού.

Τι κάνει… blink στο Παγκράτι;

Είναι το «Blinky», ένα γουστόζικο bar που μόλις άνοιξε στον χώρο ενός παλιού νεοκλασικού.

Τι κάνει… blink στο Παγκράτι; - εικόνα 1

Στα τρία δωμάτια μιας καλοδιατηρημένης παλιάς μονοκατοικίας της οδού Αθανασίας, μοιράζει τη δράση του το ολοκαίνουργιο bar «Blinky» διαμορφώνοντας μια ατμόσφαιρα πιο ανοιχτόχρωμη και ελαφριά σε σχέση με την προηγούμενη φάση του χώρου ο οποίος είχε λειτουργήσει παλιότερα με το όνομα «Dizzy Miles». Τον vintage διάκοσμο του «Blinky» συνθέτουν χειροποίητα stencils, ντισκομπάλες, posters από αγαπημένες ταινίες, μουσικά memorabilia και animal prints στα καθίσματα. H μουσική είναι all around, αλλά με άποψη, καθώς ο ιδιοκτήτης του bar, ο Ιάσωνας είναι μουσικός και ο ίδιος, με προϋπηρεσία σε καλά σχήματα της εναλλακτικής σκηνής όπως οι Low Gravity και παλιότερα οι Terminal Curve. Στα της μπάρας, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στα cocktail του καταλόγου ο οποίος, εκτός από όλα τα classics, περιλαμβάνει και κάποια άλλα που θα σου θυμίσουν μενού ζαχαροπλαστείου! Μπορείς, για παράδειγμα να δοκιμάσεις σε κοκτέιλ apple pie, lemon pie, παγωτό φράουλα ή ακόμα και μπακλαβά σε σφηνάκι. Για την ώρα το «Blinky» ανοίγει μετά τις 9 μ.μ. για ποτό, ενώ σε μερικές εβδομάδες θα εγκαινιάσει και την πρωϊνή του λειτουργία ως cafe.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.