Blend και «Six D.O.G.S» πάνε «Ιερά Οδό»

… για ένα 100% techno party με καλεσμένους τους Chris Liebing και Ben Klock την 1η Νοεμβρίου.

Blend και «Six D.O.G.S» πάνε «Ιερά Οδό»

… για ένα 100% techno party με καλεσμένους τους Chris Liebing και Ben Klock την 1η Νοεμβρίου.

Blend και «Six D.O.G.S» πάνε «Ιερά Οδό» - εικόνα 1

Δύο από τους πλέον δημοφιλείς DJs της techno έχει καλεσμένους το μεγάλο party που συνδιοργανώνουν στο πλαίσιο της πρώτης τους συνεργασίας ever το party/ ομάδα Blend μαζί με τον πολυχώρο της Αβραμιώτου. Την 1η Νοεμβρίου, στον χώρο «Ιερά Οδός» στο Γκάζι θα εμφανιστούν μαζί οι Chris Liebing και Ben Klock. O πρώτος είναι υπεύθυνος για τα περίφημα CLR Nights καθώς και για τα labels CLR και Spinlclub Recordings. O δεύτερος έχει γίνει γνωστός μέσα από το residency το οποίο διατηρεί επί μακρόν στο Βερολινέζικο «Berghain». Και οι δύο διαθέτουν την ικανότητα να αντεπεξέρχονται στις απαιτήσεις των μεγάλων techno events. Ένα τέτοιο event θα είναι και εκείνο της 1ης Νοεμβρίου, το οποίο θα πλαισιώσουν με back to back DJ sets τα δίδυμα Mikee-Manolaco και Lemos-Pan. Η προπώληση (€ 20, 25) ξεκίνησε από τα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload, www.viva.gr, 11876

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.