To «Barreldier» σε περιμένει για ποτό στο Σύνταγμα

Το νέο all day bar της οδού Βουλής παίζει με τα στοιχεία της ποταπαγόρευσης και προτείνει μια σειρά από δικά του αποστάγματα.

To «Barreldier» σε περιμένει για ποτό στο Σύνταγμα

Το νέο all day bar της οδού Βουλής παίζει με τα στοιχεία της ποταπαγόρευσης και προτείνει μια σειρά από δικά του αποστάγματα.

To «Barreldier» σε περιμένει για ποτό στο Σύνταγμα - εικόνα 1

Το all day bar που μόλις άνοιξε στην είσοδο της στοάς Μπολάνη επί της οδού Βουλής μπορεί να περιβάλλεται από τζάμι, όμως η μεγάλη ξύλινη μπάρα του, τα ξύλινα ράφια, τα κρεμαστά ποτήρια και τα αναπαυτικά stools με τη δερμάτινη επένδυση είναι εκείνα που του χαρίζουν τη ζεστασιά που χρειάζεται ένας χώρος στον οποίο πηγαίνεις για να ακούσεις jazz, soul και funk μουσική και να δοκιμάσεις ωραία ποτά. Τα cocktails και τα home made αποστάγματα είναι τα βασικά στοιχεία στα οποία εστιάζει η φιλοσοφία του bartender Mario Basso, ο οποίος, έχοντας κάνει σπουδαία δουλειά στο «Παπλού» της Πατριάρχου Ιωακείμ άνοιξε τώρα μαζί με τους συνεργάτες του το δικό του bar.

To «Barreldier» σε περιμένει για ποτό στο Σύνταγμα - εικόνα 2

Πάνω από το πόστο του υπάρχουν έξι ξύλινα βαρελάκια. Μέσα σε αυτά παλαιώνει ο ίδιος τα αποστάγματα τα οποία χρησιμοποιεί σε –έξι προς το παρόν- κοκτέιλ του καταλόγου. Τα σιρόπια και το ginger ale του bar είναι επίσης ιδίας παρασκευής. Ο κατάλογος του «Barreldier» πάλι είναι άκρως χρηστικός. Οργανωμένος ανά ποτό, προτείνει μια εντυπωσιακά μεγάλη ποικιλία από straight αποστάγματα δίνει έμφαση στα κλασικά cocktails και προτείναι και κάποια signatures. Περιλαμβάνει έξι διαφορετικές προτάσεις σε τζιν τόνικ και πολλές ακόμα επιλογές οι οποίες θα βγάλουν από τη δύσκολη θέση ακόμα και τους πιο αναποφάσιστους. Για του πιο ηλιόλουστους τύπους πάλι, η κάρτα του «Barreldier» περιλαμβάνει τρία διαφορετικά πρωϊνά (ανοίγει άλλωστε από τις 8.30 π.μ.), ομελέτες και σάντουιτς…

Περισσότερες πληροφορίες

Barreldier

Βουλής 7 στοά Μπολάνη, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.