O Martin Garrix στην Aθήνα

Ο Ολλανδός «Wizard» της EDM έρχεται να μας κάνει «Animals». Θα εμφανιστεί στο στις 15/11 στο «Gazi Music Hall».

O Martin Garrix στην Aθήνα

Ο Ολλανδός «Wizard» της EDM έρχεται να μας κάνει «Animals». Θα εμφανιστεί στο στις 15/11 στο «Gazi Music Hall».

O Martin Garrix στην Aθήνα - εικόνα 1

Οι επιτυχίες του Martin Garrix αποτελούν τις στιγμές της κορύφωσης σε κάθε μεγάλο EDM party που έχει πραγματοποιηθεί τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο νεαρός Ολλανδός είναι «ένας από αυτούς» που διασκεδάζουν με τη μουσική του. Είναι ουσιαστικά ένας έφηβος (ο πλουσιότερος έφηβος στον κόσμο για την ακρίβεια), αγαπά τα parties και την ηλεκτρονική μουσική, ζει στο έπακρο την έκρηξη της EDM και, επιπλέον αποτελεί έναν από τους κύριους πρωταγωνιστές της. Η ανάμειξή του με το DJing και την παραγωγή ξεκινά από την τρυφερή ηλικία των 13 χρόνων και το 2014, το έτος της ενηλικίωσής του, τον βρίσκει να δημιουργεί ασταμάτητα νέα μουσική και να γυρίζει τον κόσμο για live performances στα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ και events. Σε ένα τέτοιο event, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 15/11 στο «Gazi Music Hall», θα είναι ο headliner/ Το υπόλοιπο line up της βραδιάς αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, οι προπωλήσεις (€ 25) πάντως έχουν ήδη ξεκινήσει από τα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload, www.viva.gr, 11876

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.