Καλά νέα από Αβραμιώτου

Το «Six d.o.g.s.» εγκαινιάζει τη σεζόν ανανεωμένο και μας προετοιμάζει για πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια…

Καλά νέα από Αβραμιώτου

Το «Six d.o.g.s.» εγκαινιάζει τη σεζόν αναμεωμένο, με –τι άλλο;- party στις 12/9 και μας προετοιμάζει για πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια…

Το είδαμε στα πεταχτά. Είναι κόκκινο και πιο λειτουργικό. Ο λόγος για το gig space του «Six D.O.G.S.» το οποίο, ύστερα από ένα μεγάλο καλοκαιρινό ρεκτιφιέ, ανοίγει ξανά τις πόρτες του απόψε 12/9 για το καλωσόρισμα της σεζόν μέσα από ένα party με ελεύθερη είσοδο στο οποίο τη μουσική θα επιλέγουν οι Thirteen (μέλη των The East), Craves (ή το νέο project του Niadoka), RoubiRoubiRoubi (aka Ρουμπίνη Σταγκουράκη), Laternative (Σταύρος Διοσκουρίδης, Παναγιώτης Μένεγος) και BOCADA (Κ. Μπόλας, Κ. Δαγριτζικος, Κατ Μπλακ). Εκτός όμως το απόψινο party, έχουν ήδη προγραμματιστεί και αρκετά live και DJ sets τα οποία θα μας κάνουν να σημειώσουμε κάποιες ημερομηνίες στο ημερολόγιο των επόμενων μηνών. Ενδεικτικά…

21/9 Ensemble Economique - Live
To project του αινιγματικού Αμερικανού παραγωγού Brian Pyle επιστρέφει στην Αθήνα.

25/9 Τα Παιδιά της Παλαιότητας - Live
Το νέο group που σχημάτισαν τα μέλη των Kόρε Ύδρο παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Αθήνα το ντεμπούτο άλμπουμ του «Τραγούδια από τις Κατακόμβες».

26/9 The Machine – Live
Με bluesy κιθάρες και μακροσκελείς instrumental συνθέσεις το ολλανδικό power trio παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον δυναμικό psychedelic rock ήχο του.

26/9 Club Nights Opening - Redshape - DJ set
Εκκίνηση της των μεταμεσονύκτιων dance party με καλεσμένο τον βερολινέζο μασκοφόρο παραγωγό Redshape.

2/10 Alexis Taylor - Live
Συνοδεία τετραμελούς μπάντας ο Alexis Taylor των Hot Chip παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα υλικό από την προσωπική του δισκογραφία.

3/10 Danny Howells - DJ set
Από τους πολύ αγαπημένος του ελληνικού club κοινού και πρωτεργάτης του progressive house ήχου, ο Howells, πάντα χαρισματικός, επιστρέφει με ανανεωμένο ήχο.

8/10 Marissa Nadler - Live H Καναδή τραγουδίστρια, κιθαρίστρια και τραγουδοποιός από το δυναμικό της Sacred Bones επισκέπτεται την Αθήνα.

10/10 six d.o.g.s records Launch Event
Το δισκογραφικό label του six d.o.g.s είναι γεγονός. Με αφορμή τις δύο πρώτες κυκλοφορίες του στις αρχές Οκτώβρη, στήνει μια βραδιά που θα συνδυάζει live εμφανίσεις και DJ sets, indie rock και techno ή αλλιώς live των The East και Lemos.

17 & 18 Οκτωβρίου - 5 years six d.o.g.s
Ένα μεγάλο, διήμερο γενέθλιο πάρτυ με live και DJ sets με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε χρόνων ασταμάτητης δράσης .

31/10 A Spooktacular Halloween Night! #3
Ίσως η καλύτερη ευκαιρία να βιώσεις το όψιμο ποπ φαινόμενο της πόλης.

1/11 Suma – Live
Tο sludge/doom κουαρτέτο από τη Σουηδία επιστρέφει για μια δυνατή εμφάνιση με τα χαρακτηριστικά μονολιθικά riff του.

3/11 The Boxer Rebellion – Live
Με δεκάδες μελωδικά rock τραγούδια, το βρετανικό κουαρτέτο επισκέπτεται για πρώτη φορά τη χώρα μας

8/11 Το six d.o.g.s στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
24 συγκροτήματα διαδέχονται το ένα το άλλο στην Μικρή Σκηνή της Στέγης σε έναν εικοσιτετράωρο μαραθώνιο. Η δημιουργική ομάδα του six d.o.g.s αφήνει για λίγο τη βάση της στην οδό Αβραμιώτου και επισκέπτεται την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

7/11 Onur Ozer – DJ set
Ο Τούρκος DJ και παραγωγός επιστρέφει μετά από πολύ καιρό στην Αθήνα για ένα house/ techno set.

9/11 Xiu Xiu - Live
Ένα από τα πιο συναρπαστικά και δημιουργικά post-punk συγκροτημάτα της τελευταίας δεκαετίας επιστρέφει για να παρουσιάσει παρουσιάζει την best of συλλογή του που κυκλοφόρησε φέτος.

14/11 Eddie C - DJ set
Καναδός με έδρα το Βερολίνο, ο Eddie έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα καλεσμένος του mobile party των Needless με το χαρακτηριστικό του στιλ να συνδυάζει disco και techno.

15/11 Public Service Broadcasting - Live
Το ντουέτο των Public Service Broadcasting αναμειγνύει instrumental μουσική υψηλού επιπέδου με προηχογραφημένα tapes και έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα στον απόηχο του debut album «Inform-Educate-Entertain».

21/11 She Keeps Bees - Live
Νεοϋορκέζικο δίδυμο που μεταπηδά με χαρακτηριστική άνεση από τις αφαιρετικές rock n’ roll φόρμες στις blues ατμοσφαιρικές αναφορές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.