O LTJ Bukem έρχεται στο Ρομάντσο

Στις 20/9 ο βετεράνος της drum & bass θα μας θυμίσει τα παλιά…

O LTJ Bukem έρχεται στο Ρομάντσο

Στις 20/9 ο βετεράνος της drum & bass θα μας θυμίσει τα παλιά…

O LTJ Bukem έρχεται στο Ρομάντσο - εικόνα 1

Από τους πλέον αγαπημένους DJs του ελληνικού κοινού, από τότε που η drum & bass ήταν στα ντουζένια της, ο Βρετανός DJ LTJ Bukem ο οποίος ευθύνεται για την άνοδο του μουσικού ιδιώματος έκανε τις μάζες να χορεύουν στα 170 BPM. Τέσσερα χρόνια μετά από την τελευταία του εμφάνιση στην Αθήνα ο ιδρυτής της Good Looking Records επιστρέφει για να συμμετάσχει ως headliner σε ένα party το line up του οποίου θα θυμίζει της πρώτες μέρες των αθηναϊκών raves. Στα decks θα βρίσκονται επίσης οι Junior SP και Petros FloorFiller, σε ένα exclusive back to back drum’n’bass set, o DJ MSDOS (Έλληνας παραγωγός με κυκλοφορίες στην Good Looking Records), o Peter Bass (από τους DJ’s των πάλαι ποτέ Infinity στο Black Room του θρυλικού Άλσους) και οι DJ Sin και George Xenios σε ένα αφιέρωμα στις κυκλοφορίες της Good Looking Records. Τα DJ Sets θα πλαισιώσουν τα φωνητικά του MC Shylo, ιδιοκτήτη της Future Thinkin’ Records από το Λονδίνο.
H προπώληση των εισιτηρίων (€ 12) έχει ξεκινήσει από τα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload, www.viva.gr, 11876

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.