«Ακρωτήρι» και «Dream City» μαζί για τη νέα σεζόν

Η μεγάλη χειμερινή mainstream συμμαχία έρχεται στις 10/10 στον χώρο του πρώην «Baraonda»

«Ακρωτήρι» και «Dream City» μαζί για τη νέα σεζόν

Η μεγάλη χειμερινή mainstream συμμαχία θα στεγαστεί από τον Οκτώβριο στον χώρο του πρώην «Baraonda»

«Ακρωτήρι» και «Dream City» μαζί για τη νέα σεζόν - εικόνα 1

Σε μια εποχή που δεν ευνοεί τα γιγαντιαία mainstream clubs η σύναψη συμμαχιών, είναι ο μονόδρομος που ακολουθούν πλέον τα μεγάλα brands της αθηναϊκής διασκέδασης. Αυτό πράττουν τώρα και τα clubs «Ακρωτήρι» και «Dream City» τα οποία θα συστεγαστούν στο «Baraonda» των Αμπελοκήπων αρχής γενομένης από τις 10/10 ύστερα από μια εκ βάθρων ανακαίνιση από την οποία θα προκύψει ένα club χωρητικότητας 800 ατόμων το οποίο μάλιστα θα διαθέτει το δικό του αυτόνομο VIP sushi restaurant. H λειτουργία του club το οποίο θα φέρει την επωνυμία «Ακρωτήρι – Dream City» θα είναι επταήμερη και τα parties του (τα οποία αναμένεται να συμπυκνώσουν τα καλύτερα events των δύο clubs) αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα. Μάλιστα η συνεργασία των δύο clubs πρόκειται να συνεχιστεί και στην επόμενη καλοκαιρινή σεζόν στον γνώριμο χώρο του Ακρωτηρίου στον Άγιο Κοσμά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.