Τhea Terrace: Η Αθήνα στο κάδρο

Είτε μένετε στην Αθήνα είτε φιλοξενείτε επισκέπτες από το εξωτερικό, το «Thea Terrace» στον 7ο όροφο του «Central Hotel» είναι μια εμπειρία που πρέπει να χαρείτε και να χαρίσετε με κάθε τρόπο.

Τhea Terrace: Η Αθήνα στο κάδρο

Είτε μένετε στην Αθήνα είτε φιλοξενείτε επισκέπτες από το εξωτερικό, το «Thea Terrace» στον 7ο όροφο του «Central Hotel» είναι μια εμπειρία που πρέπει να χαρείτε και να χαρίσετε με κάθε τρόπο.

Τhea Terrace: Η Αθήνα στο κάδρο - εικόνα 1

Πάνω από τις κεραίες και τις πολυκατοικίες και σε γωνία 180° η ματιά σαρώνει την Ακρόπολη, το Ερεχθείο με τα Αναφιώτικα και την Πλάκα στα χαμηλά, το ναό του Ηφαίστου, το Αστεροσκοπείο και τον Λυκαβηττό. Αν ο καιρός το επιτρέπει, ίσως σταθεί και στη θάλασσα στο βάθος. Όλα τα λαμπερά τοπόσημα της Αθήνας κυκλώνουν θριαμβευτικά το χώρο και αν βρεθείτε εδώ το σούρουπο, όταν τα φώτα έχουν ανάψει, αλλά οι δρόμοι και τα σπίτια φαίνονται ακόμα, σίγουρα θα μείνετε άφωνοι με το θέαμα που απλώνεται μπροστά σας.

Δροσιά και ησυχία – μπορείτε να καθίσετε ακόμα και μόνοι με το λάπτοπ σας (δωρεάν wifi) κατά τη διάρκεια της ημέρας και μέχρι να πέσει για τα καλά η νύχτα, οπότε ο χώρος γεμίζει, ύστερα από τα ψώνια ή το θέατρο, για καφέ, για ούζο, για κρασί. Τρία βήματα από το Σύνταγμα, από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το βράδυ, προσφέρει μια επιλογή από 15 εμφιαλωμένα κρασιά, έξι από τα οποία με το ποτήρι, παγωμένα κοκτέιλ και ουζάκι ή μπίρα με μια ωραία ποικιλία από χειροποίητα ελληνικά μεζεδάκια. Εξαιρετική η προσφορά που περιλαμβάνει ένα μπουκάλι κρασί λευκό ή κόκκινο με ποικιλία τυριών και αλλαντικών για 4 άτομα (€ 27). H καλύτερη θέα της πόλης σε κοσμοπολίτικο περιτύλιγμα.

Περισσότερες πληροφορίες

Thea Terrace Bar

(ξεν. «Central Hotel») Απόλλωνος 21, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.