Enzzo de Cuba: Ένας εξωτικός άλλος κόσμος

Τη μοναδική ατμόσφαιρα της Habana Vieja, του ιστορικού κέντρου της Αβάνας, αναβιώνει στην Αθήνα το διαχρονικό και υπερδραστήριο latin club «Enzzo de Cuba».

Enzzo de Cuba: Ένας εξωτικός άλλος κόσμος

Τη μοναδική ατμόσφαιρα της Habana Vieja, του ιστορικού κέντρου της Αβάνας, αναβιώνει στην Αθήνα το διαχρονικό και υπερδραστήριο latin club «Enzzo de Cuba».

Enzzo de Cuba: Ένας εξωτικός άλλος κόσμος - εικόνα 1

Το σκηνικό, άκρως σαγηνευτικό και ταξιδιάρικο, σε στέλνει κατευθείαν στη θρυλική πόλη, με τις μεγαλοπρεπείς προσόψεις φημισμένων landmarks όπως ο καθεδρικός ναός, το παλιό εργοστάσιο πούρων Partagas, το ιστορικό θέατρο Tomas Terry αλλά και τα φωτισμένα γραφικά μπαλκονάκια των λαϊκών γειτονιών. Το όνειρο συμπληρώνουν η λιθόστρωτη πλατεία στο κέντρο του χώρου, οι μεγαλοπρεπείς φοίνικες και τα αστέρια που από τον ανοιχτό ουρανό κυριολεκτικά κατεβαίνουν στην πίστα!
Ακριβώς εδώ βρίσκεται η πίστα χορού, η οποία παίρνει φωτιά κάθε βράδυ με το ασταμάτητο κέφι που πηγάζει από το κουβανέζικο ταμπεραμέντο. Με αφετηρία τη salsa ξεκινάει ένα ταξίδι στις μουσικές και στους χορούς όλης της Λατινικής Αμερικής. Ξεναγοί στο ταξίδι αυτό κάθε βράδυ καταξιωμένοι DJs, τραγουδιστές και εξαιρετικοί δάσκαλοι χορού, που θα σας οδηγήσουν σε ένα ντελίριο μέχρι το πρωί, είτε ξέρετε να χορεύετε είτε όχι.
Ξεκινήστε τη μοναδική αυτή εμπειρία με ένα από τα κλασικά κοκτέιλ, mojito, caipirinha, daiquiri, margarita, ή με κάποια πιο δημιουργική πρόταση διά χειρός του βραβευμένου head bartender Κωστή Κατσουράκη. Στις δύο πανέμορφες βεράντες μπορείτε, σε πιο ήσυχους τόνους, να απολαύσετε ισπανική και μεσογειακή κουζίνα, υπό την επιμέλεια του Βασίλη Ντάκου (ίσως τον θυμάστε από το «Mi Sueno»). Τα δημιουργικά tapas, η tortilla, το jamon Iberico, η αυθεντική paella συνδυάζονται αρμονικά με επιλεγμένες ετικέτες κρασιών, ενώ από ψηλά απολαμβάνετε τη θέα των χορευτικών ζευγαριών στην πίστα. Η κουζίνα λειτουργεί από τις 9 μ.μ. έως τις 12.30 π.μ., ενώ tapas μπορείτε να απολαύσετε μέχρι και τις 2 π.μ. To εστιατόριο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις αρχές Ιουλίου. Με ένα πούρο στο χέρι (διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη και τιμές) η αυλαία πέφτει με τα χρώματα της αυγής να σχηματίζονται στον ουρανό του «Enzzo De Cuba»!

Αγ. Παρασκευής 72-74, Μπουρνάζι, Περιστέρι, 2105782610, 6948584541

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/04/2024

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος αναβιώνει το "Studio 54" στο "Athenee"

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος φέρνει τον μύθο του νεοϋορκέζικου κλαμπ στην καρδιά της Αθήνας, για ένα one night only event