Crazy Daisy: Παιχνίδι αναμνήσεων 

Το όμορφο bar της οδού Ρόμβης μας ταξιδεύει με χρώματα, μουσική και cocktails

Crazy Daisy: Παιχνίδι αναμνήσεων 

Το όμορφο bar της οδού Ρόμβης μας ταξιδεύει με χρώματα, μουσική και cocktails

Crazy Daisy: Παιχνίδι αναμνήσεων - εικόνα 1

Με μια δυνατή και κεφάτη ομάδα, το vintage bar του κέντρου επαναφέρει με διάφορους τρόπους την έννοια του fun στη νυχτερινή διασκέδαση. Στην καρδιά του ιστορικού τριγώνου της πόλης, το all day café bar «Crazy Daisy» είναι εκείνο που κάνει την οδό Ρόμβης έναν από τους πιο ζωηρούς πεζόδρομους του κέντρου. Η μουσική του ανακατεύει τα πιο χαρούμενα ακούσματα από τις δεκαετίες του ’60, του ’70 και του ’80 και έχει τη συνταγή για να σε κάνει να περάσεις καλά παίζοντας ένα σκερτσόζικο παιχνίδι αναμνήσεων. Και η εμφάνισή του το ίδιο! Το «Crazy Daisy» έχει έντονα παστέλ χρώματα, καλοδιαλεγμένα vintage αντικείμενα από ψαγμένα παλαιοπωλεία της Ελλάδας και του εξωτερικού και ατμόσφαιρα που σε παραπέμπει στην αθωότητα των ’50s υπηρετώντας πιστά το ρετρό του concept.
Η μπάρα του σημειώνει δυνατές επιδόσεις στο πεδίο των κοκτέιλ, με τον κατάλογό του (ο οποίος έχει τη μορφή βινιλίου 45 στροφών) να φιλοξενεί τις δημιουργίες ενός ευρηματικού και κεφάτου bar team. Οι bartenders έχουν ετοιμάσει με προσοχή μια σειρά από ισορροπημένες γεύσεις, χρησιμοποιώντας πρωτότυπα υλικά όπως το σιρόπι ευκαλύπτου, το φιστικοβούτυρο ή ακόμα και η barbecue sauce! Και παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους με τους πλέον ασυνήθιστους τρόπους: το Mama’s Milk (μια παραλλαγή του κλασικού Ramos Gin Fizz) σερβίρεται σε μπιμπερό και το PB’nV έρχεται σε χωνάκι παγωτού, προσθέτοντας έτσι στην εξίσωση της βραδινής μας εξόδου το απαραίτητο στοιχείο της παιδικότητας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.