Οι guest DJs της εβδομάδας

Podcasts, παραγωγές και πρόσφατα δείγματα γραφής από τις ψηφιακές πλατφόρμες των guest DJs που επισκέπτονται τα αθηναϊκά decks αυτή την εβδομάδα

Οι guest DJs της εβδομάδας

Podcasts, παραγωγές και πρόσφατα δείγματα γραφής από τις ψηφιακές πλατφόρμες των guest DJs που επισκέπτονται τα αθηναϊκά decks αυτή την εβδομάδα

19/4 Οι Bitkit και Tropical Bleyage στο «Ammos Beach»
Psy trance Ανάσταση στην παραλία με καλεσμένους από το Βέλγιο και τη Σερβία 20/4 Ο Matthew Lima στο «Gazaki Loft»
O Περουβιανός ανερχόμενος παραγωγός της tech house και ιθύνων νους της Αmazing Music Recording έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την έδρα του, την Ιταλία, για ένα party με τους Mikee και Dio Jr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.