Χριστούγεννα στην Αθήνα με την υπογραφή Κακλέα, Παντελιδάκη, Λύτρα

Ο Δήμος Αθηναίων φρόντισε να μας βάλει από νωρίς σε χριστουγεννιάτικο κλίμα πατώντας το «on» στους φωτεινούς στολισμούς του.

Χριστούγεννα στην Αθήνα με την υπογραφή Κακλέα, Παντελιδάκη, Λύτρα

Ο Δήμος Αθηναίων φρόντισε να μας βάλει από νωρίς σε χριστουγεννιάτικο κλίμα πατώντας το «on» στους φωτεινούς στολισμούς του.

Χριστούγεννα στην Αθήνα με την υπογραφή Κακλέα, Παντελιδάκη, Λύτρα - εικόνα 1

Τα γιορτινά φώτα της Αθήνας άναψαν, τα πρώτα λαμπιόνια εμφανίζονται ήδη στα μπαλκόνια και οι προνοητικοί ξεκίνησαν ήδη έρευνα αγοράς για τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα δώρα. Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται πως οι εορτασμοί ξεκινούν από νωρίς, σας διαβεβαιώνουμε όμως ότι το χριστουγεννιάτικο overdose δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

Φέτος οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Αθήνας, που ξεκινούν στις αρχές Δεκεμβρίου, θα είναι άκρως θεατρικές, καθώς με βάση την «έκρηξη» παραστάσεων που παρατηρείται στην πόλη (οι πρεμιέρες της σεζόν αγγίζουν νούμερα-ρεκόρ) ο Δήμος Αθηναίων ανέθεσε στους Γιάννη Κακλέα, Μανόλη Παντελιδάκη και Φρόσω Λύτρα να μετατρέψουν την Αθήνα στην πιο γιορτινή σκηνή... Από το Σύνταγμα μέχρι το Μοναστηράκι και από την Ομόνοια μέχρι το Θησείο, όλη η πόλη στολίζεται καταλλήλως και σηκώνει αυλαία για την πιο όμορφη εποχή του χρόνου!

Καλά μας Χριστούγεννα λοιπόν…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"Ίσαλος Γραμμή": Ένα ταξίδι ακουστικής αίσθησης και μνήμης μέσα από το εργαστήρι του Στέλιου Γαβαλά

Μία γοητευτική προσέγγιση σε έργα γλυπτικής, που προκαλούν χωρικές εμπειρίες, υιοθετώντας τα χαρακτηριστικά και τις ποιότητες της αρχιτεκτονικής δημιουργίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Ο κορυφαίος συγγραφέας αστυνομικού Ian Rankin στην Αθήνα

Ο Βρετανός συγγραφέας επισκέπτεται τη χώρα μας στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας Agatha με αφορμή το νέο του αστυνομικό μυθιστόρημα "Όσα δεν θέλω να πω".

"Μικρές ιστορίες , μεγάλα μαθήματα": Ένα βιβλίο μνήμης του Θανάση Ευθυμιάδη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου του με τις ιστορίες και τις συναντήσεις που επέλεξε η μνήμη του να συγκρατήσει, από τότε που θυμάται τον εαυτό του μέχρι σήμερα.

25+1 βιβλία για το Πάσχα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και όσο προετοιμαζόμαστε για τις Πασχαλινές διακοπές, συγκεντρώσαμε τα νέα βιβλία που αξίζει να διαβάσετε αυτή την άνοιξη.

Πασχαλινό book bazaar από τις εκδόσεις Καπόν

Στο Βιβλιοπωλείο της Ραχήλ μάς περιμένουν πασχαλινές προσφορές για τις μέρες που έρχονται.

Ανακαλύπτοντας το "Αποτύπωμα" που σχηματίζεται στη μνήμη και τη συνείδηση του Άκη Δέτση

Ο καλλιτέχνης εξερευνά τη διάσταση της φωτογραφίας ως σημαίνουσας επιφάνειας μέσα από την απεικόνιση του τοπίου.

Βιβλιοπάρτι στο rooftop του "Βrown Acropol" από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και τον Περίπατο Βιβλίου.