Ο Πυρήνας: Αποστολή στο Κέντρο της Γης
THE CORE

0 / 5
Νίκο Βουλαλά
Ο Πυρήνας: Αποστολή στο Κέντρο της Γης

Φαντασίας 2003 | Έγχρ. | Διάρκεια: 135'

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζον Άμιελ με τους: Χίλαρι Σουάνκ, Ντελρόι Λίντο, Στάνλεϊ Τούτσι, Τσέκι Κάριο

Ένας Αμερικανός γεωφυσικός ανακαλύπτει πως ο πυρήνας της Γης έχει αδρανοποιηθεί και σε ελάχιστους μήνες ο πλανήτης θα καταστραφεί. Συστήνεται ένα εξαμελές επιτελείο επιστημόνων οι οποίοι θα επανενεργοποιήσουν τον πυρήνα, μπαίνοντας στα έγκατα της Γης με το ειδικό σκάφος «Βιργίλιος», εξοπλισμένο με πυρηνικά όπλα. Επίπλαστο σασπένς, στερεότυποι χαρακτήρες.

Συνοπτική κριτική

Στερεοτυπικοί χαρακτήρες, μπόλικος πατριωτισμός, αναμενόμενες συγκρούσεις και επίσης αναμενόμενες καταστροφές πόλεων δημιουργούν ένα τόσο επίπλαστο σασπένς, που δεν ανησυχείς καθόλου για την έκβαση της αποστολής.

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα.gr για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

 • Elessar πριν από 14 χρόνια

  5 Βλεπω οτι ολοι βριζετε την ταινία αλλά όλοι πήγατε και τα σκάσατε για να τη δειτε.Αφου ξερατε οτι θαναι μπαρουφα η ταινία τι πηγατε και δωσατε 7,50 ευρώ για να τη δειτε.Εφόσον δεν σας αρεσε ας μην πηγαίνατε.Αν πάλι ενώ ξέρατε πως θαναι φλόμπα το φιλμ και παρόλα αυτά πηγατε τότε είστε αξιοι της μοίρας σας.Δειτε την αλλά τουλάχιστον μην μιλάτε πως φταίν' οι αμερικάνοι.
  Εγώ θα την δω γιατί είναι μια κλασσική περίπτωση b movie.Oπως είπε και ο αναγνωστηs Ν.Καντώρος θα περάσω 2 ωριτσες καλά και μετά μην τον είδατε μην το απαντήσατε τον Κιτσο τον λεβέντη τον καραμπουζουκλή!!

 • Αλέξανδρος πριν από 14 χρόνια

  5 Η ταινία είναι ΦΟΒΕΡΗ.Όσοι δεν την έχουν δει τους προτίνω να την δουν.Αξίζει.Δεν είναι σαν κάποιες ταινίες που πριν τις δεις είσαι ενθουσιασμένος ,και μετά μετανιώνεις που την είδες.Είναι μία ταινία και για παιδιά άνω των 11 ετών.

 • Konstantine πριν από 14 χρόνια

  5 Πολύ καλή .Γιατι όμως δεν χρησιμοποίησαν κολοβυθόμετρο πρώτα για να πάνε στον πυρήνα?

Αναλυτικά οι κριτικές του κοινού για αυτή την ταινία

Δώσε την κριτική σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

Links