120 Χτύποι το Λεπτό
120 Battements par Minute

3,5 / 5
Χρήστο Μήτση
120 Χτύποι το Λεπτό

Δραματική 2017 | Έγχρ. | Διάρκεια: 140'

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ρομπέν Καμπιγιό με τους: Αντέλ Ενέλ, Αρνό Βαλουά, Ναΐέλ Περέζ Μπισκαγιάρ

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και με τη μάστιγα του AIDS να εξαπλώνεται, ο νεαρός Νατάν γίνεται μέλος της ακτιβιστικής οργάνωσης Act Up. Εκεί, ανάμεσα στις συνεχείς ενέργειες διαμαρτυρίας κι ενημέρωσης, θα γνωρίσει τον μαχητικό και ασυμβίβαστο Σον.

Συνοπτική κριτική

Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής και βραβείο κριτικών στις Κάνες για ένα ντοκιμαντερίστικης ακρίβειας και μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης κοινωνικό δράμα με πολιτική ευαισθησία, ερωτική ειλικρίνεια και κινηματογραφικές ιδέες.

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα.gr για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

  • Katerina πριν από 23 ημέρες

    5 Όποιος καταφέρει να μείνει ασυγκίνητος μπροστά σε αυτό το κινηματογραφικό μεγαλείο μάλλον στέκεται ασυγκίνητος μπροστά στην ίδια τη Ζωή, με άλλα λόγια είναι ήδη πεθαμένος μέσα του. Είναι στ'αλήθεια αυτό που λέει: μια συναισθηματική βόμβα!

  • κωστας πριν από 23 ημέρες

    5 Το είδα στις Νύχτες Πρεμιέρας και πραγματικά η ατμόσφαιρα που επικρατούσε στην αίθουσα το ένοιωθες ότι ήταν φουλ ηλεκτρισμένη. Απλά ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ!

  • Λέανδρος Κυριακόπουλος πριν από 22 ημέρες

    5 Πραγματικά δυνατή ταινία. Καταφέρνει και παρουσίαζει τον κυνικό ρεαλισμό του κινηματισμού να ανταποκρίνεται στο σπαρακτικό βίωμα και τα διαπροσωπικά συναισθήματα. Αξίζει 100%

Αναλυτικά οι κριτικές του κοινού για αυτή την ταινία

Δώσε την κριτική σου

* Όνομα * e-mail
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

Trailer και φωτογραφίες


Links