Βίντεο

Τζακ Σπάροου με... λίφτινγκ στο τρέιλερ των νέων «Πειρατών της Καραϊβικής»

 Τον Τζακ Σπάροου με... λίφτινγκ θα δολυμε στους πέμπτους «Πειρατές της Καραϊβικής» με την βοήθεια του CGI
Τον Τζακ Σπάροου με... λίφτινγκ θα δολυμε στους πέμπτους «Πειρατές της Καραϊβικής» με την βοήθεια του CGI

Η πέμπτη συνέχεια στο σύμπαν των «Πειρατών της Καραϊβικής» με τίτλο «Οι Νεκροί Δε Λένε Παραμύθια», που έρχεται έξι ολόκληρα χρόνια μετά το «Σε Άγνωστα Νερά», επιφυλάσσει νέες περιπέτειες για τον Τζακ Σπάροου. Ο ιδιόρρυθμος πειρατής που ερμηνεύει χαρακτηριστικά ο Τζόνι Ντεπ, βρίσκεται στο στόχαστρο του Χαβιέ Μπαρδέμ ο οποίος ως καπετάνιος Αρμάντο Σαλαζάρ αναζητά εκδίκηση έχοντας μαζί του ένα στρατό νεκρών ναυτών.

Στο φορτωμένο από CGI εφέ τρέιλερ, βλέπουμε τον Μπαρδέμ να αναβλύζει από οργή, τις αναμενόμενες ατακάρες του Σπάροου, αλλά και τον αγαπημένο πειρατή να εμφανίζεται νεαρός κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο πλοίο του Σαλαζάρ. Είναι πιθανό να έχει χρησιμοποιηθεί η ίδια τεχνική που είδαμε στο «Rogue One: A Star Wars Story», για την ηλικιακή μετατροπή της Πριγκίπισσας Λέια και του Γκραντ Μορφ Τάρκιν.

Στο τρέιλερ απεικονίζεται και το υπόλοιπο καστ: η ταλαντούχα Κάγια Σκοντελάριο ως αστρονόμος με όνομα Καρίνα Σμιθ, τον Μπρέντον Θουέιτς, και φυσικά τον Τζέφρι Ρας ως Έκτορ Μπαρμπόσα. Η ταινία κυκλοφορεί στις αίθουσες 25 Μαΐου 2017. 

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ.

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης