Κριτική

Τραγούδα!

Από -

Ο Μπάστερ Μουν, ένα κοάλα που χρειάζεται επειγόντως μια εμπορική επιτυχία για να περισώσει το σχεδόν χρεοκοπημένο θέατρό του, αποφασίζει να διοργανώσει έναν ανοιχτό σε όλους διαγωνισμό τραγουδιού. Αξιαγάπητοι χαρακτήρες τραγουδούν χθεσινά και σημερινά pop hits, πατώντας σε άλλη μία οικεία, αλλά πάντα συγκινητική ιστορία θριάμβου των καλόκαρδων losers αυτού του κόσμου.

Από την Illumination, την εταιρεία παραγωγής του «Εγώ, ο Απαισιότατος» και των «Minions», έρχεται τώρα ένας animated διαγωνισμός ταλέντων με τους πιο αναπάντεχους συμμετέχοντες. Η ιδέα ανήκει στον Βρετανό σκηνοθέτη του κωμικού sci-fi «Γυρίστε τον Γαλαξία με Οτοστόπ» και της σινεφίλ ιστορίας ενηλικίωσης «Son of Rambow», ο οποίος μας αφηγείται την ιστορία του καταφερτζή Μπάστερ Μουν, ενός κοάλα που χρειάζεται επειγόντως μια εμπορική επιτυχία για να περισώσει το σχεδόν χρεοκοπημένο θέατρό του.

Αποφασίζει λοιπόν να διοργανώσει έναν ανοιχτό σε όλους διαγωνισμό τραγουδιού, ο οποίος θα φέρει στη σκηνή από μια γουρούνα νοικοκυρά και τον γορίλα γιο ενός γκάνγκστερ μέχρι έναν playboy ποντικό, ενώ θα εξελιχτεί με τον πιο αναπάντεχο, περιπετειώδη τρόπο. Αξιαγάπητοι χαρακτήρες τραγουδούν χθεσινά και σημερινά pop hits (The Beatles, Φρανκ Σινάτρα, Στίβι Γουόντερ, Λέοναρντ Κοέν αλλά και Τέιλορ Σουίφτ), πατώντας σε άλλη μία οικεία αλλά συμπαγή, διασκεδαστική και πάντα συγκινητική ιστορία θριάμβου των καλόκαρδων losers αυτού του κόσμου. Προβάλλεται σε πρωτότυπη, μεταγλωττισμένη, 2D και 3D εκδοχή.

ΗΠΑ. 2016. Διάρκεια: 108΄. Διανομή: UIP.

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης