Έρχονται

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 4/1

Την πρώτη εβδομάδα του έτους, ο… συρρικνωμένος Ματ Ντέιμον κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες πρωταγωνιστώντας στο «Μικρόκοσμο» του Αλεξάντερ Πέιν.

Μικρόκοσμος

Δραμεντί επιστημονικής φαντασίας του Αλεξάντερ Πέιν με τον Ματ Ντέιμον. Η συρρίκνωση των ανθρώπων σε ύψος 10 και κάτι εκατοστών είναι η λύση των επιστημόνων απέναντι στο πρόβλημα του υπερπληθυσμού. Ο Πολ και η γυναίκα του, δύο απλοί και καθημερινοί άνθρωποι από την Όμαχα, αποφασίζουν να εγκαταλείψουν την αγχωμένη τους ζωή, να συρρικνωθούν, και να ζήσουν στο νέο και πολλά υποσχόμενο κόσμο-μινιατούρα. Η επιλογή τους όμως τους οδηγεί σε απρόσμενες περιπέτειες...

Molly’s Game

Δικαστικό δράμα με την Τζέσικα Τσαστέιν. Η πραγματική ιστορία της Μόλι Μπλουμ, η οποία από εξαιρετική σκιέρ Ολυμπιακής κλάσεως έφτασε να διοργανώνει παράνομα παιχνίδια τζόγου, έγινε η «πριγκίπισσα του πόκερ» αλλά και ένας περιζήτητος στόχος του FBI.

Παγιδευμένη Ψυχή: Το Τελευταίο Κλειδί

Ταινία τρόμου με τη Λιν Σέι. Η βετεράνος παραψυχολόγος Ελίζ Ράινερ έρχεται αντιμέτωπη με το πιο τρομακτικό κυνήγι φαντασμάτων της καριέρας της, το οποίο όμως εξελίσσεται και στο πιο προσωπικό, καθώς η πηγή όλων των κακών φαίνεται πως προέρχεται από το πατρικό της σπίτι.

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης