Έρχονται

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 13/7

Πίθηκοι και άνθρωποι μάχονται για την ολοκληρωτική επικράτηση στη Γη στην ταινία «Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Σύγκρουση» και ένα ισπανικό «Μπαρ» εγκλωβίζει τους θαμώνες του στους χειρότερους εφιάλτες τους.

Το Μπαρ

Αγωνιώδης μαύρη κωμωδία του Άλεξ ντε λα Ιγκλέσια. Όλα κυλούν όπως ένα συνηθισμένο μεσημέρι σε ένα καθημερινό μπαρ στο κέντρο της Μαδρίτης, μέχρι τη στιγμή που ένας πελάτης πυροβολείται ακριβώς μπροστά από το μαγαζί. Όταν ένας θαμώνας βγαίνει να τον βοηθήσει, πυροβολείται κι αυτός, μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων πελατών. Ποιος βρίσκεται πίσω από τις δολοφονίες; Γιατί κανείς δεν βοηθά τους δύο άντρες; Η απειλή μπορεί να κρύβεται παντού, ακόμα και μέσα στο μπαρ…


Ο Πλανήτης των Πίθηκων: Η Σύγκρουση

Ο αγώνας για το ποιο είδος θα κυριαρχήσει στον πλανήτη Γη συνεχίζεται. Ο Σίζαρ και οι πίθηκοι μπλέκονται σε μια φονική μάχη, με έναν στρατό ανθρώπων υπό την ηγεσία ενός αδίστακτου συνταγματάρχη. Μετά τις ανυπολόγιστες απώλειες των πιθήκων, ο Σίζαρ παλεύει με τα πιο σκοτεινά του ένστικτα και ξεκινά μια προσωπική αναζήτηση ώστε να εκδικηθεί για το είδος του. Όταν το ταξίδι του τους φέρει αντιμέτωπους πρόσωπο με πρόσωπο, ο Σίζαρ και ο συνταγματάρχης θα αναμετρηθούν σε μια επική μάχη που θα κρίνει τη μοίρα των δύο ειδών, αλλά και του μέλλοντος του πλανήτη.

Ο Κύκλος

Hi tech θρίλερ με τους Έμα Γουότσον και Τομ Χανκς. Η φιλόδοξη νεαρή Μέι Χόλαντ νιώθει την τύχη να της χαμογελά όταν προσλαμβάνεται στον Κύκλο, την πιο ισχυρή εταιρία διαδικτυακών παροχών στον κόσμο. Κάνοντας αυτό που θεωρούσε ως δουλειά των ονείρων της, μαγεύεται από τη ζωή στην εταιρία, γίνεται ολοένα και καλύτερη και ανέρχεται γρήγορα στην ιεραρχία. Όταν δεχθεί να εμπλακεί σε ένα νέο πείραμα που ξεπερνά τα όρια της ιδιωτικότητας, τα πάντα τίθενται υπό αμφισβήτηση…

Βρε Καλώς τους!

Ο σκηνοθέτης και ο πρωταγωνιστής του «Θεέ μου, τι σου Κάναμε;» συνεργάζονται ξανά σε μια κοινωνική κωμωδία. Ένας γνωστός διανοούμενος με αριστερές πεποιθήσεις υποστηρίζει την ανάγκη να προσφέρουμε άσυλο σε όσους το χρειάζονται. Αυτές του τις ιδέες καταγράφει και στο νέο του βιβλίο, το οποίο προωθεί σε μια τηλεοπτική συνέντευξη. Όταν στριμώχνεται από τον παρουσιαστή για το πρόβλημα των Ρομά, μη θέλοντας να φανεί υποκριτής, αποδέχεται την πρόκληση να ανοίξει το σπίτι του σε όποιον το ζητήσει, αγνοώντας το χάος που θα επακολουθήσει.


Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης