Νέα

Η Rihanna θα τραγουδήσει στο μιούζικαλ του Λεός Καράξ

Από -

Ο Λεός Καράξ ετοιμάζεται για τα γυρίσματα της έκτης του ταινίας σε… 33 χρόνια, η πρώτη του εξολοκλήρου στα αγγλικά και η ταινία με το μεγαλύτερο προϋπολογισμό της καριέρας του, έπειτα απ’ το επικό ερωτικό δράμα «Οι Εραστές της Γέφυρας».

Με τίτλο «Annette» το μιούζικαλ του Καράξ θα έχει πρωτότυπη μουσική από το καλτ συγκρότημα Sparks, δηλαδή τους αδελφούς Mael, οι οποίοι υπογράφουν και το σενάριο. Η ιστορία αφορά έναν κωμικό που αναγκάζεται να αναθρέψει ένα παιδί δύο ετών, μετά το θάνατο της γυναίκας του, τραγουδίστριας όπερας.

Το υπέρογκο μπάτζετ συνοδεύεται από ένα καστ πολλών αστέρων. Ο Άνταμ Ντράιβερ, που φαίνεται θέλει να συνεργαστεί με την ελίτ των σκηνοθετών, μετά τις δουλειές του στη «Σιωπή» του Μάρτιν Σκορσέζε και στο «Paterson» του Τζιμ Τζάρμους, θα βρεθεί στα γυρίσματα με τη διάσημη τραγουδίστρια Rihanna, που επιστρέφει μετά από καιρό σε κινηματογραφικό πλατό.

 Ο Άνταμ Ντράιβερ στη «Σιωπή» του Μάρτιν Σκορσέζε
Ο Άνταμ Ντράιβερ στη «Σιωπή» του Μάρτιν Σκορσέζε

Χωρίς να είναι ακόμη ξεκάθαρο ποιους χαρακτήρες θα ερμηνεύσουν, με την ταινία να ξεκινά γυρίσματα την άνοιξη, η Amazon έχοντας μπει δυνατά στην κινηματογραφική βιομηχανία έχει ήδη αγοράσει τα δικαιώματα διανομής της ταινίας.

Θα κερδίσει ο Καράξ το στοίχημα;

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

  • zztop πριν από 1 χρόνια

    Για καλό μας το λέτε ότι θα τραγουδήσει η Ριάνα; Άν ο Καράξ έχει ανάγκη τον κράχτη της Ριάνα, τόσο το χειρότερο γι' αυτόν.