Κριτική

Γιατί Αυτόν

Από -

Ο υπερπροστατευτικός Νεντ Φλέμινγκ ταξιδεύει στην Καλιφόρνια με τη γυναίκα του και τον μικρό του γιο για να συναντήσει τον φίλο της κόρης του. Έναν εξωστρεφή εκατομμυριούχο της Σίλικον Βάλεϊ τον οποίο αντιπαθεί από την πρώτη στιγμή και έρχεται σε απόγνωση όταν μαθαίνει πως σκοπεύει να γίνει γαμπρός του. Αθυρόστομη συρραφή σαχλών αστείων – αν και ο Τζέιμς Φράνκο μοιάζει να διασκεδάζει με μερικά από αυτά.

Ένας ηλικιωμένος, ένας νεαρός και μια σειρά από χοντροκομμένες πλάκες που γεννά η εντελώς διαφορετική ψυχοσύνθεσή τους και η διαχείριση της σύγχρονης πραγματικότητας. Στον «Άτακτο Παππού» ήταν ο πορνόγερος Ρόμπερτ ντε Νίρο με τον κουμπωμένο εγγονό του Ζακ Έφρον, εδώ είναι ο υπερπροστατευτικός μπαμπάς Μπράιαν Κράνστον, ο οποίος ταξιδεύει στην Καλιφόρνια για να συναντήσει τον φίλο της κόρης του. Έναν εντελώς χύμα, εξωστρεφή εκατομμυριούχο της Σίλικον Βάλεϊ τον οποίο αντιπαθεί από την πρώτη στιγμή και έρχεται σε απόγνωση όταν μαθαίνει πως εκείνος σκοπεύει να γίνει γαμπρός του.

Ο Τζον Χάμπεργκ, σεναριογράφος της βασισμένης στην ίδια ιδέα, αλλά πολύ πιο έξυπνης κωμωδίας «Γαμπρός της Συμφοράς», γράφει και σκηνοθετεί μια αθυρόστομη συρραφή σαχλών αστείων, η οποία ξεκινά από μια σεξουαλική παρεξήγηση που οδηγεί σε δημόσιο –μέσω Skype– στριπτίζ, συνεχίζεται με χαλασμένες λεκάνες τουαλέτας που δεν χρησιμοποιούν χαρτί υγείας και κορυφώνεται με μπάνιο όλων των ηρώων σε ούρα ταράνδου. Είναι κάποιες στιγμές, πάντως, που ο χαβαλές Τζέιμς Φράνκο μοιάζει να γίνεται ένα με το ρόλο του και να το καταδιασκεδάζει.

ΗΠΑ. 2016. Διάρκεια: 111΄. Διανομή: ODEON.

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης