Νέα

Εισπρακτικά πανέμορφη η ταινία της Disney

Η Disney κερδίζει το στοίχημα του πειράματος της live-action «Πεντάμορφης και το Τέρας», κάνοντας άνοιγμα 350 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Η ταινία του Μπιλ Κόντον με πρωταγωνιστές τους Έμα Γουότσον και Νταν Στίβενς, πιστή μεταφορά του ομώνυμου animation του 1991, έχει ήδη καλύψει το κόστος παραγωγής (160 εκατομμύρια δολάρια) σπάζοντας παράλληλα μια σειρά από ρεκόρ.

 Ο Νταν Στίβενς και η Έμμα Γουότσον ως «Πεντάμορφη και το Τέρας»
Ο Νταν Στίβενς και η Έμμα Γουότσον ως «Πεντάμορφη και το Τέρας»

Βρίσκεται στην έβδομη θέση των κορυφαίων δέκα ταινιών σε εισπράξεις, οριακά πάνω από το «Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου. Μέρος 2ο», με τις εκτιμήσεις να δείχνουν πως έχει τη δυναμική να πιάσει το «Iron Man 3» στην έκτη θέση. Η κυκλοφορία της με «επιθυμητή τη γονική συναίνεση» χάρη στην περιβόητη «ομοφυλόφιλη» σκηνή, δεν ανέκοψε το ρυθμό της, συγκεντρώνοντας 180 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Πλέον, είναι η πρώτη ταινία σε εισπράξεις μ’ αυτήν την καταλληλότητα, εκθρονίζοντας το περσινό «Ψάχνοντας την Ντόρι».

«Πεντάμορφη και το Τέρας» ξεπέρασε ακόμα και ταινίες όπως το «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» (με 179 εκατομμύρια δολάρια) και το «Rogue One: A Star Wars Story» (με 155 εκατομμύρια), ξαφνιάζοντας τους πάντες. Η ίδια η Disney θέτει υψηλά κριτήρια για το μέλλον, καθώς οι παλαιότερες live-action μεταφορές της («Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων», «Maleficent» φαντάζουν πλέον μίλια μακριά.

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης