SOS Έρχονται οι Βρετανοί

1,5

Αδέξιος, γκροτέσκος και υστερικός συνδυασμός κωμωδίας παρεξηγήσεων και γκανγκστερικής περιπέτειας, με ένα επιτελείο ταλαντούχων και ατάλαντων σταρ να επιδίδονται σε διαγωνισμό μπουφόνικης υπερβολής.

SOS Έρχονται οι Βρετανοί

Αδέξιος, γκροτέσκος και υστερικός συνδυασμός κωμωδίας παρεξηγήσεων και γκανγκστερικής περιπέτειας, με ένα επιτελείο ταλαντούχων και ατάλαντων σταρ να επιδίδονται σε διαγωνισμό μπουφόνικης υπερβολής.

SOS Έρχονται οι Βρετανοί - εικόνα 1

Η Χάριετ και ο Πίτερ είναι ένα ζευγάρι Βρετανών απατεώνων που χάνουν στα χαρτιά τα λεφτά που πήραν στα χέρια τους από μια δουλειά με ναρκωτικά τα οποία προοριζόταν για την αδίστακτη αρχιγκάνγκστερ Ιρίνα. Διαφεύγουν στο Λος Άντζελες, όπου οργανώνουν την κλοπή ενός πανάκριβου δαχτυλιδιού από την πρώην σύζυγο του Πίτερ, χωρίς όμως να ξέρουν ότι η έξαλλη Ιρίνα βρίσκεται στα ίχνη τους. Αντί να εκπέμψουν αυτοί το SOS λοιπόν, ο Αμερικανός σκηνοθέτης Τζέιμς Όκλι και ο Κύπριος σεναριογράφος Άλεξ Μιχαηλίδης, συνεργάτες και στο θρίλερ του 2013 «The Devil You Know», καταλαβαίνουν πως εκείνοι οι οποίοι είναι προς διάσωση είναι όσοι βρεθούν στο δρόμο τους. Γιατί τίποτα δεν μένει κυριολεκτικά και κινηματογραφικά όρθιο σ’ αυτόν τον αδέξιο, γκροτέσκο και υστερικό συνδυασμό κωμωδίας παρεξηγήσεων, γκανγκστερικής περιπέτειας και… σινεφίλ σάτιρας, με ένα επιτελείο ταλαντούχων και ατάλαντων σταρ (προσθέστε και τους Πάρκερ Πόουζι, Στίβεν Φράι και Σοφία Βεργκάρα) να επιδίδονται σε διαγωνισμό μπουφόνικης υπερβολής.

ΗΠΑ, Μ. Βρετανία. 2018. Διάρκεια: 90΄. Διανομή: ΣΠΕΝΤΖΟΣ FILM.

Περισσότερες πληροφορίες

SOS Έρχονται οι Βρετανοί

Con Is On / The Brits Are Coming
1,5
  • Κωμωδία
  • 2018
  • Διάρκεια: 90 '
  • Τζέιμς Όκλι

Οι Χάριετ και Πίτερ είναι ένα ζευγάρι Βρετανών απατεώνων που χάνουν στα χαρτιά τα λεφτά που προοριζόταν για την αδίστακτη αρχιγκάνγκστερ Ιρίνα. Διαφεύγουν στο Λος Άντζελες, όπου στήνουν την κλοπή ενός πανάκριβου δαχτυλιδιού από την πρώην σύζυγο του Πίτερ, χωρίς να ξέρουν ότι η έξαλλη Ιρίνα βρίσκεται στα ίχνη τους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ανησυχίες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για τον ενιαίο φορέα

Βρεθήκαμε στη συνέντευξη τύπου της ΕΑΚ όπου ακούστηκαν οι βάσιμες επιφυλάξεις των μελών για το νομοσχέδια που αλλάζει το εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
23/04/2024

Ελληνικό box office: Το "Panda" συνεχίζει να... δέρνει

Ενώ ούτε εμφύλιοι πόλεμοι ούτε τρομακτικά βαμπίρ μπορούν να τα βάλουν με τον ανίκητο Πο, τα animation είναι το μοναδικό είδος ταινιών που συνεχίζει να κινητοποιεί το αδρανές εδώ κι ένα μήνα κινηματογραφικό κοινό.

History Projected "Ιστορία και αρχείο": Κινηματογραφικοί διάλογοι ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία στο Ινστιτούτο Γκαίτε

Δείτε το 2ο επεισόδιο που περιλαμβάνει δυο ταινίες για το πολυφωνικό, αναγκαίο παρόν κάθε αρχειακής κατασκευής.

Horrorant Film Festival 2024: Φόβος και τρόμος στο Ελιζέ

Με 58 ταινίες από ολόκληρο τον κόσμο και ξεχωριστούς καλεσμένες η horror διοργάνωση επιστρέφει ξανά στο παραδοσιακό σπίτι της.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Όλες οι ταινίες που θα δούμε στα σινεμά το καλοκαίρι του 2024

Ανακαλύψτε τους τίτλους που πρόκειται να βρεθούν στις μαρκίζες των θερινών κινηματογράφων τους επόμενους μήνες.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (18-24/4)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.