Ο σκηνοθέτης του «La La Land» στέλνει τον Ράιαν Γκόσλινγκ στο διάστημα!

Δείτε τον διάσημο ηθοποιό να «πατάει» στη Σελήνη και τα υπόλοιπα τρέιλερ των σημαντικών σκηνοθετών που επιστρέφουν με νέες ταινίες.

Ο σκηνοθέτης του «La La Land» στέλνει τον Ράιαν Γκόσλινγκ στο διάστημα!

Δείτε τον διάσημο ηθοποιό να «πατάει» στη Σελήνη και τα υπόλοιπα τρέιλερ των σημαντικών σκηνοθετών που επιστρέφουν με νέες ταινίες.

Ο Πρώτος Άνθρωπος

Μετά την καθολική επιτυχία του «La La Land» στο box office και τα βραβεία Όσκαρ, από όπου έφυγε με 6 χρυσά αγαλματίδια χάνοντας με αξέχαστο τρόπο εκείνο της καλύτερης ταινίας από το «Moonlight», ο σκηνοθέτης Ντάμιεν Σαζέλ ταξιδεύει από τη «City of Stars» στο διάστημα, με πιλότο τον Ράιαν Γκόσλινγκ. Η ιστορία των πρώτων ανθρώπων που πάτησαν στη Σελήνη τον Ιούλιο του 1969 παίρνει σάρκα και οστά, με τον Γκόσλινγκ να υποδύεται τον Νιλ Άρμστρονγκ, σε μια αποστολή που λίγο έλλειψε να μην πραγματοποιηθεί ποτέ.

Οι Χήρες

Ένας ακόμα σημαντικός σκηνοθέτης, ο Στιβ ΜακΚουίν («12 Χρόνια Σκλάβος», «Shame», «Hunger») επιστρέφει με μια ταινία που τον βρίσκει να δοκιμάζεται στο είδος των heist movies. Τέσσερις άγνωστες μεταξύ τους γυναίκες θα χρειαστεί να ενώσουν τις δυνάμεις τους, όταν οι κακοποιοί σύζυγοί τους πεθάνουν αφήνοντας πίσω τους ένα τεράστιο χρέος. Το τρομερά ταλαντούχο cast απαρτίζουν μεταξύ άλλων ο Λίαμ Νίσον, η βραβευμένη με Όσκαρ Βιόλα Ντέιβις, ο Κόλιν Φάρελ, η Μισέλ Ροντρίγκεζ και ο Ντάνιελ Καλούγια που έκανε αίσθηση πρωταγωνιστώντας στο οσκαρικό «Τρέξε!».

White Boy Rick

Ο Γιαν Ντεμάνζ εντυπωσίασε με το προ τετραετίας ντεμπούτο του «'71» και τώρα με οσκαρικό πρωταγωνιστή τον Μάθιου ΜακΚόναχι, μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη μια ασύλληπτη αληθινή ιστορία. Τη δεκαετία του '80, ο 14χρονος Ρίτσαρντ Γουερς Τζούνιορ θα έκανε την πρώτη του «δουλειά» πουλώντας ναρκωτικά στους δρόμους του Ντιτρόιτ, και προτού κλείσει τα 16 θα γινόταν βαρόνος του υποκόσμου και πληροφοριοδότης του FBI. Η ταινία ακολουθεί τα βήματα της... ανέλιξής της παράνομης καριέρας του, ως τη σύλληψή του που τον έκλεισε μέχρι σήμερα στη φυλακή.

Ένα Αστέρι Γεννιέται

Ο τέσσερις φορές υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός Μπράντλεϊ Κούπερ, μας συστήνεται ως σκηνοθέτης έχοντας για πρωταγωνίστρια τη σουπερ σταρ Lady Gaga, η οποία επίσης δοκιμάζεται σε κάτι πρωτόγνωρο, καθώς αυτός είναι ο παρθενικός της ολοκληρωμένος ρόλος σε ταινία. Σε αυτήν, ριμέικ της ομότιτλης ταινίας του 1937, ο Κούπερ υποδύεται έναν επιτυχημένο country μουσικό, ο οποίος ερωτεύεται κεραυνοβόλα μια άσημη τραγουδίστρια ενός μπαρ. Μαζί θα φτάσουν στην κορυφή, όμως σύντομα οι προσωπικοί δαίμονες του χαρακτήρα του Κούπερ θα φέρουν τα πάνω κάτω, καταστρέφοντας τη σχέση τους.

Φονικές Μηχανές

Ο Πίτερ Τζάκσον και η δημιουργική ομάδα πίσω από τις τριλογίες του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» και του «Χόμπιτ», βρίσκονται στην παραγωγή της σινε-μεταφοράς της sci-fi περιπέτειας του Φίλιπ Ριβ «Φονικές Μηχανές», που εκ πρώτης όψεως φαίνεται πραγματικά εντυπωσιακή. Στην ταινία που σκηνοθετεί ο πρωτοεμφανιζόμενος Κρίστιαν Ρίβερς, η ανθρωπότητα βρίσκεται στο χείλος του αφανισμού και οι πόλεις για να επιβιώσουν έχουν γίνει... κινητές. Μεταφέρθηκαν δηλαδή πάνω σε τεράστιες μηχανές, οι οποίες κυκλοφορούν στη Γη και επιτίθενται η μία στην άλλη. Μεταξύ των πρωταγωνιστών βρίσκουμε και τον Χούγκο Γουίβινγκ, ο οποίος ενσάρκωσε το ξωτικό Έλροντ στη saga του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Χρήστος που δε μένει πια εδώ παρουσιάζει το ασύγκριτο "Μαζί, Ποτέ!"

Το ανατρεπτικό φιλμ του Φατίχ Ακίν αφηγείται μια hardcore ερωτική ιστορία στα άκρα που συνδυάζει τρυφερότητα, ανθρωπιά, ασυμβίβαστη τρέλα και rock’n’roll ρομαντισμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η σκηνοθέτρια Ιρίς Καλτενμπάκ γύρισε μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς

Στην "Αρπαγή" η πρωτοεμφανιζόμενη δημιουργός υπογράφει ένα ψυχογράφημα που μένει αξέχαστο.

Οι ταινίες "Χάρι Πότερ" επιστρέφουν στους κινηματογράφους

Τα "Epic Movie Nights" φέρνουν ξανά στη μεγάλη οθόνη το franchise που λατρεύουν οι millennials.

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.