Η Ζουγκλοπαρέα

2,5

Γνωστές ιδέες και αθάνατα κλισέ του είδους ανακυκλώνονται με κέφι σε μια λιγότερο θεαματική «Μαδαγασκάρη» γαλλικής παραγωγής.

Η Ζουγκλοπαρέα

Γνωστές ιδέες και αθάνατα κλισέ του είδους ανακυκλώνονται με κέφι σε μια λιγότερο θεαματική «Μαδαγασκάρη» γαλλικής παραγωγής.

Η Ζουγκλοπαρέα - εικόνα 1

Επιτυχημένη σειρά καρτούν της γαλλικής τηλεόρασης, το «Les as de la jungle» δοκιμάζει τώρα τις δυνάμεις του στη μεγάλη οθόνη, ποντάροντας στους ζωντανούς, καλογραμμένους χαρακτήρες και στη γοητεία που ασκούν διαχρονικά στο ανήλικο κοινό τα ομιλούντα ζώα-πρωταγωνιστές. Έτσι, όταν μια ομάδα ζώων που προστάτευε τη ζούγκλα χάνει ένα από τα μέλη της, η επικεφαλής τίγρη Νατάσα αποφασίζει να τη διαλύσει. Ο μικρός Μόρις όμως, ένας πιγκουίνος που νομίζει πως είναι κι αυτός τίγρη, συγκροτεί τη Ζουγκλοπαρέα και προσπαθεί να σώσει το δάσος του από το πονηρό κοάλα Ιγκόρ. Τίποτα πρωτότυπο, λοιπόν, αλλά και τίποτα παράφωνο σε αυτήν την εύπεπτη παραλλαγή της «Μαδαγασκάρης», της «Εποχής των Παγετώνων» και όλων των ζουγκλο-ταινιών της Disney, η οποία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Γαλλία. 2017. Διάρκεια: 97΄. Διανομή: NEO FILMS.

Περισσότερες πληροφορίες

Η Ζουγκλοπαρέα

Les As de la Jungle
2,5
  • Animation
  • 2017
  • Διάρκεια: 97 '
  • Νταβίντ Αλό

Όταν διαλύονται οι Ήρωες, η ομάδα που προστάτευε τη ζούγκλα, ο μικρός Μόρις, ένας πιγκουίνος που νομίζει πως είναι τίγρη, συγκροτεί τη Ζουγκλοπαρέα και προσπαθεί να σώσει το δάσος του από το πονηρό κοάλα Ιγκόρ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
19/04/2024

Ο Χρήστος που δε μένει πια εδώ παρουσιάζει το ασύγκριτο "Μαζί, Ποτέ!"

Το ανατρεπτικό φιλμ του Φατίχ Ακίν αφηγείται μια hardcore ερωτική ιστορία στα άκρα που συνδυάζει τρυφερότητα, ανθρωπιά, ασυμβίβαστη τρέλα και rock’n’roll ρομαντισμό.

Η σκηνοθέτρια Ιρίς Καλτενμπάκ γύρισε μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς

Στην "Αρπαγή" η πρωτοεμφανιζόμενη δημιουργός υπογράφει ένα ψυχογράφημα που μένει αξέχαστο.

Οι ταινίες "Χάρι Πότερ" επιστρέφουν στους κινηματογράφους

Τα "Epic Movie Nights" φέρνουν ξανά στη μεγάλη οθόνη το franchise που λατρεύουν οι millennials.

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.