Ο Τζιμ Κάρεϊ δεν αστειεύεται στην ταινία του Αλέξανδρου Αβρανά

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας που πρωταγωνιστεί ο διάσημος κωμικός μαζί με τα καλύτερα αυτής της εβδομάδας.

Ο Τζιμ Κάρεϊ δεν αστειεύεται στην ταινία του Αλέξανδρου Αβρανά

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας που πρωταγωνιστεί ο διάσημος κωμικός μαζί με τα καλύτερα αυτής της εβδομάδας.

Dark Crimes

Ο Αλέξανδρος Αβρανάς («Miss Violence») σκηνοθετεί τον Τζιμ Κάρεϊ όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί. Ο ηθοποιός ενσαρκώνει έναν ντετέκτιβ ο οποίος καταζητεί έναν Πολωνό συγγραφέα που κατηγορείται πως δολοφόνησε έναν άνθρωπο με τον ίδιο τρόπο που περιγράφει στα βιβλία μυστηρίου του. Η ταινία, ένα ατμοσφαιρικό ψυχολογικό θρίλερ, βασίζεται στο άρθρο «True Crimes» του Ντέιβιντ Γκραν που δημοσιεύστηκε στο New Yorker το 2008.

The Man Who Killed Don Quixote

Μετά από 17 χρόνια προσπαθειών και αμέτρτητων δυσκολιών, ο Τέρι Γκίλιαμ επιτέλους ολοκλήρωσε το έργο ζωής του που βασίζεται στο κλασσικό διήγημα του Θερβάντες. Η ταινία αφορά έναν διαφημιστή ο οποίος ταξιδεύει στο χρόνο, ανάμεσα στο σύγχρονο Λονδίνο και τη Λα Μάντσα του 17ου αιώνα, όπου καταλάθως ο Δον Κιχώτης τον μπερδεύει με τον πιστό του ακόλουθο Σάντσο Πάντσα. Το πρωτοκλασάτο καστ απαρτίζουν μεταξύ άλλων οι Τζόναθαν Πράις, Άνταμ Ντράιβερ, Όλγκα Κιριλένκο, Στέλαν Σκάρσγκαρντ και Ρόζι ντε Πάλμα.

The Meg

Ξεχάστε «Τα Σαγόνια του Καρχαρία»... Έρχεται ο τεραστίων διαστάσεων καρχαρίας του σκηνοθέτη Τζον Τέρτλταουμπ με πρωταγωνιστή τον action hero Τζέισον Στέιθαμ. Στην ταινία, που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Στιβ Άλτεν, ένας γιγαντιαίος τσαντισμένος καρχαρίας επιτίθεται ανελέητα σε ένα κέντρο ερευνών στο βυθό της θάλασσας, με τους ενοίκους να έχουν εγκλωβιστεί και να προσπαθούν να βρουν έξοδο διαφυγής.

Dogman

Η νέα ταινία του Ματέο Γκαρόνε («Γόμορρα», «Το Παραμύθι των Παραμυθιών») πιθανότατα θα είναι η πιο τρυφερή ταινία του φετινού φεστιβάλ των Κανών όπου και θα κάνει πρεμιέρα. Ήρωάς της ένας μοναχικός κομμωτής σκύλων ο οποίος μπλέκεται με τον κόσμο της παρανομίας μετά από μια μυστήρια δολοφονία.

Hot Summer Nights

Φρέσκος από το βραβευμένο με Όσκαρ «Να με Φωνάζεις με το Όνομά σου» και το υποψήφιο «Lady Bird», ο εκκολαπτόμενος σταρ Τιμοτέ Σαλαμέ είναι έτοιμος για ένα ακόμα καλοκαίρι που θα του αλλάξει τη ζωή. Πρωταγωνιστεί στο ντεμπούτο του Ελάιτζα Μπάινουμ που αφηγείται την ερωτικά φορτισμένη και θολωμένη από τα ναρκωτικά ιστορία ενηλικίωσης ενός «άβγαλτου» νεαρού ο οποίος θα ζήσει τις πιο επεισοδιακές διακοπές της ζωής του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Την ίδρυση Κρατικής Σχολής Τεχνικών Κινηματογράφου και Οπτικοακουστικών Μέσων ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού

Το ΑΠΘ αναλαμβάνει την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών για το σχεδιασμό του νέου πανεπιστημιακού ιδρύματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
23/04/2024

Οι ανησυχίες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για τον ενιαίο φορέα

Βρεθήκαμε στη συνέντευξη τύπου της ΕΑΚ όπου ακούστηκαν οι βάσιμες επιφυλάξεις των μελών για το νομοσχέδια που αλλάζει το εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο.

Ελληνικό box office: Το "Panda" συνεχίζει να... δέρνει

Ενώ ούτε εμφύλιοι πόλεμοι ούτε τρομακτικά βαμπίρ μπορούν να τα βάλουν με τον ανίκητο Πο, τα animation είναι το μοναδικό είδος ταινιών που συνεχίζει να κινητοποιεί το αδρανές εδώ κι ένα μήνα κινηματογραφικό κοινό.

History Projected "Ιστορία και αρχείο": Κινηματογραφικοί διάλογοι ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία στο Ινστιτούτο Γκαίτε

Δείτε το 2ο επεισόδιο που περιλαμβάνει δυο ταινίες για το πολυφωνικό, αναγκαίο παρόν κάθε αρχειακής κατασκευής.

Horrorant Film Festival 2024: Φόβος και τρόμος στο Ελιζέ

Με 58 ταινίες από ολόκληρο τον κόσμο και ξεχωριστούς καλεσμένες η horror διοργάνωση επιστρέφει ξανά στο παραδοσιακό σπίτι της.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Όλες οι ταινίες που θα δούμε στα σινεμά το καλοκαίρι του 2024

Ανακαλύψτε τους τίτλους που πρόκειται να βρεθούν στις μαρκίζες των θερινών κινηματογράφων τους επόμενους μήνες.