Η νέα ταινία του Χοακίν Φοίνιξ στα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

Ο βραβευμένος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Γκας Βαν Σαντ και ο Μάρτιν Φρίμαν μπλέκεται σε στοιχειωμένες καταστάσεις στην ταινία τρόμου «Ghost Stories».

Η νέα ταινία του Χοακίν Φοίνιξ στα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

Ο βραβευμένος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Γκας Βαν Σαντ και ο Μάρτιν Φρίμαν μπλέκεται σε στοιχειωμένες καταστάσεις στην ταινία τρόμου «Ghost Stories».

Don't Worry, He Won't Get Far on Foot



Με ένα πρωτοκλασάτο cast (Ρούνεϊ Μάρα, Τζόνα Χιλ, Τζακ Μπλακ, Ούντο Κίερ) στο πλάι του πρωταγωνιστή Χοακίν Φοίνιξ, η νέα δραματική ταινία του Γκας Βαν Σαντ που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα αυτήν τη βδομάδα στο φεστιβάλ του Σάντανς, εμπνέεται από τα απομνημονεύματα του Τζον Κάλαχαν όπου κεντρικός χαρακτήρας είναι ένας αργόσχολος ο οποίος μετά από ένα σχεδόν θανάσιμο ατύχημα ζει με αναπηρικό αμαξίδιο. Στη νέα του καθημερινότητα προσπαθεί να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ και πώς να στήσει από την αρχή τη ζωή του, ως τη στιγμή που ανακαλύπτει την αγάπη για του σχέδιο και τα κόμιξ.

Ghost Stories



Οι παραστάσεις τρόμου του μάγου Άντι Νίμαν που ανατριχιάζουν εδώ και χρόνια το κοινό, περνούν στη μεγάλη οθόνη. Ο Νίμαν υποδύεται το ψυχολόγο καθηγητή Φίλιπ Γκούντμαν ο οποίος διερευνώντας στοιχειωμένα περιστατικά θα βρεθεί στα χνάρια του Μάρτιν Φρίμαν.

Beirut



Ο Τζον Χαμ πρωταγωνιστεί στο τοποθετημένο στη Λιβύη των '80s πολιτικό θρίλερ, ως διπλωμάτης των Η.Π.Α. που εμπλέκεται σε ένα δυσάρεστο περιστατικό στο οποίο αναγκάζεται να επιστρέψει για να διαπραγματευτεί τη διάσωση ενός φίλου. Μαζί του συμπρωταγωνιστή η Ρόζαμουντ Πάικ.

Tully



Από τους δημιουργούς του μοντέρνου indie μικρού αριστουργήματος «Juno» έρχεται το «Tully» με ηρωίδα τη Σαρλίζ Θερόν που δείχνει μία ουσιαστική και διαφορετική ματιά στις «χαρές» της μητρότητας.

Summer of '84



Αν σας λείπει το «Stranger Things» ή απλά το «Stand by Me» βρίσκεται ανάμεσα στις αγαπημένες σας ταινίες, τότε αυτό είναι το φιλμ που πρέπει να έχετε στο ραντάρ σας αφού το σενάριο του πρόκειται στην ουσία για το συνδυασμό των δύο πρώτων. Στη μικρή πόλη που ζει μία παρέα τεσσάρων παιδιών συμβαίνουν διάφορα μυστήρια περιστατικά και τα πιτσιρίκια «αναλαμβάνουν» την εξιχνίασή τους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
25/04/2024

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.

Ο Μύλος και ο Σταυρός

Με κάδρα που παραπέμπουν σε πίνακες της φλαμανδικής και της ολλανδικής σχολής, ο Μαγιέφσκι στήνει μια οπτικά μεγαλοπρεπή αλληγορία πάνω στην τέχνη, την αληθινή ζωή και την ανθρώπινη μισαλλοδοξία.

"Ίχνη αιωνιότητας: Θόδωρος Αγγελόπουλος": Μια ημερίδα για το έργο του σπουδαίου σκηνοθέτη

Στην ημερίδα θα παρουσιάσουν κεντρικές εισηγήσεις των Βρασίδα Καραλή και Sylvie Rollet που έχουν μελετήσει σε βάθος το καλλιτεχνικό έργο και τη γλώσσα του διεθνώς καταξιωμένου σκηνοθέτη.