Jumanji: Καλωσήρθατε στη Ζούγκλα

2

Ελεύθερο ριμέικ μιας από τις διασημότερες οικογενειακές περιπέτειες των ’90s, το οποίο διαχειρίζεται με σύνεση τα κλισέ της δράσης, της φαντασίας και του ανώδυνου χιούμορ. Στο αυστηρό πλαίσιο αυτής της συνταγής δύσκολα θα προέκυπτε διασκεδαστικότερο ή εμπορικότερο αποτέλεσμα…

Jumanji: Καλωσήρθατε στη Ζούγκλα

Τέσσερις έφηβοι δοκιμάζουν να παίξουν ένα παλιό βιντεογκέιμ, το οποίο τους «ρουφάει» και τους μετατρέπει σε ήρωες ενός παιχνιδιού επιβίωσης σε μια επικίνδυνη ζούγκλα. Ελεύθερο ριμέικ μιας από τις διασημότερες οικογενειακές περιπέτειες των ’90s, το οποίο διαχειρίζεται με σύνεση τα κλισέ της δράσης, της φαντασίας και του ανώδυνου χιούμορ. Στο αυστηρό πλαίσιο αυτής της συνταγής δύσκολα θα προέκυπτε διασκεδαστικότερο ή εμπορικότερο αποτέλεσμα…

Jumanji: Καλωσήρθατε στη Ζούγκλα - εικόνα 1

Μία από τις διασημότερες οικογενειακές περιπέτειες των ’90s, το βασισμένο σε βιβλίο του Κρις βαν Άλσμπουργκ «Jumanji» με τον Ρόμπιν Γουίλιαμς, επιδέχεται τώρα τον αναπόφευκτο εκσυγχρονισμό: ένα ελεύθερο ριμέικ που πατάει στη βασική ιδέα της πρώτης ταινίας, με το Jumanji να έχει γίνει πλέον βιντεογκέιμ το οποίο «ρουφάει» τους τέσσερις έφηβους παίκτες του και τους μετατρέπει σε ήρωες ενός παιχνιδιού επιβίωσης σε μια επικίνδυνη ζούγκλα. Έτσι, αντί η τελευταία να εισβάλει στην αμερικανική αστική πραγματικότητα, όπως στο φιλμ του Τζο Τζόνστον, εδώ είναι τα παιδιά της πόλης αυτά που μεταφέρονται στο περιβάλλον της άγριας φύσης ως τα… άβαταρ τα οποία επέλεξαν.

Να μια ιδέα που γεννάει μερικά επιτυχημένα κωμικά γκαγκ, με τους Ντουέιν Τζόνσον και Τζακ Μπλακ (ως «μετενσάρκωση» μιας αυτάρεσκα σέξι κοπέλας) να κλέβουν την παράσταση. Από εκεί και πέρα όλα κυλούν με την αφέλεια μιας χολιγουντιανής περιπέτειας για όλη την οικογένεια, η οποία διαχειρίζεται με σύνεση τα κλισέ της δράσης, της φαντασίας και του ανώδυνου χιούμορ. Στο αυστηρό πλαίσιο αυτής της συνταγής δύσκολα θα προέκυπτε διασκεδαστικότερο ή εμπορικότερο αποτέλεσμα...

ΗΠΑ. 2017. Διάρκεια: 119΄. Διανομή: FEELGOOD ENT.

Περισσότερες πληροφορίες

Jumanji: Καλωσήρθατε στη Ζούγκλα

Jumanji: Καλωσήρθατε στη Ζούγκλα
2
  • Περιπέτεια
  • 2017
  • Διάρκεια: 119 '
  • Τζέικ Κάσνταν

Τέσσερις έφηβοι δοκιμάζουν να παίξουν ένα παλιό βιντεογκέιμ, το οποίο τους «ρουφάει» και τους μετατρέπει σε ήρωες ενός παιχνιδιού επιβίωσης σε μια επικίνδυνη ζούγκλα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - To the Training Hashira

Όπως στο περσινό "The Swordsmith Village", έχουμε και εδώ τη συρραφή τριών τηλεοπτικών επεισοδίων, απευθυνόμενη αποκλειστικά στους λάτρεις της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς "Demon Slayer".