Η «διευθύντρια» Σαρλίζ Θερόν στα τρέιλερ της εβδομάδας

Η γοητευτική ηθοποιός, ένα νέο απόσπασμα του «The Post» και το βραβευμένο «Foxtrot» πρωταγωνιστούν αυτήν την εβδομάδα.

Η «διευθύντρια» Σαρλίζ Θερόν στα τρέιλερ της εβδομάδας

Η γοητευτική ηθοποιός, ένα νέο απόσπασμα του «The Post» και το βραβευμένο «Foxtrot» πρωταγωνιστούν αυτήν την εβδομάδα.

Gringo



Τα στούντιο της Amazon βρίσκονται πίσω από τη δεύτερη σκηνοθετική δουλειά του Αυστραλού Νας Έντγκερντον («Ερωτική Απληστία» και δεκάδες μικρού μήκους ταινίες), αδερφού του πρωτοκλασάτου ηθοποιόυ Τζόελ Έντγκερτον ο οποίος συμπρωταγωνιστεί στη νέα του ταινία μαζί με τη γοητευτική Σαρλίζ Θερόν και τον Ντέιβιντ Ογιέλοου («Selma»). Οι τρεις τους διευθύνουν μία εταιρία εμπορίας κάνναβης για ιατροφαρμακευτικούς σκοπούς που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και τα οποία ο Ογιέλοου στην προσπάθειά του να τα επιλύσει βρίσκεται μπλεγμένος με τα μεξικανικά καρτέλ.

The Post: Απαγορευμένα Μυστικά



Βίντεο από τα γυρίσματα του φιλόδοξου δημοσιογραφικού δράματος στο οποίο ο Στίβεν Σπίλμπεργκ σκηνοθετεί το πρωταγωνιστικό δίδυμο μεγατόνων Μέριλ Στριπ και Τομ Χανκς.

Foxtrot



Η πολυβραβευμένη ταινία του Σάμιουελ Μάοζ («Λίβανος»), με Αργυρό Λιοντάρι στο Φεστιβάλ Βενετίας και βραβείο σκηνοθεσίας στις 23ες Νύχτες Πρεμιέρας, περιστρέφεται γύρω από μία ισραηλινή οικογένεια η οποία πρέπει να αποδεχθεί το θάνατο του στρατιώτη γιου της.

Euphoria



Νέο διεθνές τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη σύμπραξη της Έβα Γκριν με την οσκαρική Αλίσια Βικάντερ, οι οποίες υποδύονται δύο αδερφές που επανενώνονται μετά από χρόνια για να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι στην Ευρώπη.

Scorched Earth



Για τους λάτρεις των ψυχωμένων b-movies, έρχεται αυτό το δυστοπικό sci-fi με πρωταγωνίστρια την Τζία Καράνο η οποία σπάει -κυριολεκτικά- κόκκαλα. Η ταινία τοποθετείται στο μέσο του 21ου αιώνα όταν εξαιτίας μιας... ολικής πτώσης των σύννεφων η ατμόσφαιρα καταστρέφεται και οι άνθρωποι καλούνται να ζήσουν υπό το νόμο του ισχυρότερου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
19/04/2024

Ο Χρήστος που δε μένει πια εδώ παρουσιάζει το ασύγκριτο "Μαζί, Ποτέ!"

Το ανατρεπτικό φιλμ του Φατίχ Ακίν αφηγείται μια hardcore ερωτική ιστορία στα άκρα που συνδυάζει τρυφερότητα, ανθρωπιά, ασυμβίβαστη τρέλα και rock’n’roll ρομαντισμό.

Η σκηνοθέτρια Ιρίς Καλτενμπάκ γύρισε μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς

Στην "Αρπαγή" η πρωτοεμφανιζόμενη δημιουργός υπογράφει ένα ψυχογράφημα που μένει αξέχαστο.

Οι ταινίες "Χάρι Πότερ" επιστρέφουν στους κινηματογράφους

Τα "Epic Movie Nights" φέρνουν ξανά στη μεγάλη οθόνη το franchise που λατρεύουν οι millennials.

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.