Νάταλι Πόρτμαν, Κλιντ Ίστγουντ και ακόμα περισσότεροι στα τρέιλερ της εβδομάδας!

Δύο φανταστικά sci-fi , νέο «Jurassic World» και ένα μηχανικό κορίτσι με δολοφονικές ικανότητες.

Νάταλι Πόρτμαν, Κλιντ Ίστγουντ και ακόμα περισσότεροι στα τρέιλερ της εβδομάδας!

Δύο φανταστικά sci-fi , νέο «Jurassic World» και ένα μηχανικό κορίτσι με δολοφονικές ικανότητες.

Ready Player One



Νέο φανταστικό τρέιλερ για τη βασισμένη στο ομότιτλο fan fiction μυθιστόρημα από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, με πρωταγωνιστή τον Τάι Σέρινταν. Στο βιβλίο του Έρνεστ Κλάιν ο μελλοντικός κόσμος μας ζει στην ανέχεια με μόνη πραγματικότητα διαφυγής το παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας «Oasis», το οποίο αποκτά ύψιστη σημασία για τον ήρωα τόσο στον ψηφιακό όσο και στον πραγματικό κόσμο.

The 15:17 to Paris



Ο Κλιντ Ίστγουντ επιστρέφει πίσω από την κάμερα με μια ταινία βασισμένη στα γεγονότα της τρομοκρατικής επίθεσης σε εν κινήσει γαλλικό τρένο το 2015. Η απίστευτη ιδιαιτερότητα της ταινίας είναι πως αντί για επαγγελματίες ηθοποιούς, ο Ίστγουντ χρησιμοποίησε τους ανθρώπους που έζησαν το περιστατικό. Αν είναι μία φορά δύσκολο για ερασιτέχνη να συμμετέχει σε μια ταινία, μπορούμε μόνο να μαντέψουμε πόσο απαιτητικά ήταν τα γυρίσματα για τους συγκεκριμένους.

Annihilation



Ο Άλεξ Γκάρλαντ, σκηνοθέτης του «Ex Machina» ενός από τα καλύτερα sci-fi των τελευταίων ετών, επιλέγει τη Νάταλι Πόρτμαν στον πρωταγωνιστικό ρόλο της νέας του ταινίας. Η ηθοποιός υποδύεται μια βιολόγο που ταξιδεύει μαζί με μια ομάδα σε μια μυστική τοποθεσία που αψηφά τους νόμους της φύσης. Συμπρωταγωνιστούν η Τζένιφερ Τζέισον Λι και ο Όσκαρ Άιζακ.

Jurassic World



Η ησυχία σύντομα διαταράσσεται από την εκκωφαντική έκρηξη ενός ηφαιστείου στο τρέιλερ για το σίκουελ του επιτυχημένου «Jurassic World». Η συνέχεια δίνεται από τα ικανά χέρια του σκηνοθέτη Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα («Το Ορφανοτροφείο»), με τους πρωταγωνιστές Κρις Πρατ και Μπράις Ντάλας Χάουαρντ να προσπαθήσουν να διασώσουν τους εναπομείναντες δεινοσαύρους πριν την έκρηξη και τον ολικό αφανισμό τους.

Alita: Battle Angel



Έπειτα από προσπάθειες δέκα χρόνων, η φιλόδοξη κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου manga από τον Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ («Sin City», «Planet Terror») παίρνει σάρκα, οστά... και λίγη τεχνητή νοημοσύνη. Η ηρωίδα Alita (Ρόζα Σάλαζαρ) είναι ένα θανατηφόρο ανθρωποειδές με μια χρυσή καρδιά, και γύρω της έχει ένα οσκαρικό cast που περιλαμβάνει τον Κριστόφ Βαλτς, την Τζένιφερ Κόνελι και τον Μαερσάλα Αλί. Το σενάριο της ταινίας υπογράφει μαζί με τη Λέτα Καλογρίδης ο Τζέιμς Κάμερον («Τιτανικός», «Avatar») ο οποίος κρατά και θέση παραγωγού.

7 Days in Entebbe



Ρόζαμουντ Πάικ και Ντάνιελ Μπρουλ ενσαρκώνουν τους δύο αεροπειρατές που έσπειραν τον τρόμο στην πτήση Τελ Αβίβ - Παρίσι της Air France το 1976. Η ταινία φημολογείται πως απεικονίζει επίσης «την πιο επικίνδυνη αποστολή διάσωσης που έγινε ποτέ»...

Lean on Pete



Ο Άντριου Χέιγκ έχει βάλει στόχο να μας συγκινήσει και πάλι, καθώς μετά το σπαρακτικό «45 Χρόνια», στη νέα του ταινία κινηματογραφεί την ιστορία ενό έφηβου που αποκτά ένα άλογο με το όνομα Lean on Pete. Στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι Στιβ Μπουσέμι και η Κλόι Ντεσανέλ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.