Πάντινγκτον 2

3

Αστεία και χαριτωμένη συνέχεια μιας υποδειγματικά φτιαγμένης κωμικής περιπέτειας για όλες τις ηλικίες.

Πάντινγκτον 2

Αστεία και χαριτωμένη συνέχεια μιας υποδειγματικά φτιαγμένης κωμικής περιπέτειας για όλες τις ηλικίες.

Πάντινγκτον 2 - εικόνα 1

Υποδειγματικά φτιαγμένη κωμική περιπέτεια για όλες τις ηλικίες, η προ τριετίας κινηματογραφική μεταφορά των περιπετειών του αξιολάτρευτου αρκούδου Πάντινγκτον (σταρ της αγγλόφωνης παιδικής λογοτεχνίας) αποδείχτηκε μια αναμενόμενα εμπορική και αναπάντεχα καλλιτεχνική επιτυχία. Ο συνδυασμός βρετανικού φλέγματος, σλάπστικ χιούμορ, καλοστημένης πλοκής κι εξαιρετικών ψηφιακών εφέ που απογείωσε το σινε-ντεμπούτο του τριχωτού ταξιδιώτη από τη ζούγκλα του Περού είναι παρών και στο εξίσου χαριτωμένο σίκουελ, στο οποίο ο Πάντινγκτον γίνεται μάρτυρας της κλοπής ενός μυστηριώδους βιβλίου, αλλά κατηγορείται ως δράστης, συλλαμβάνεται και φυλακίζεται.

Τώρα εκείνος πρέπει να επιβιώσει ανάμεσα στους σκληροτράχηλους φυλακισμένους και οι Μπράουν να βρουν τον αληθινό ένοχο, άσο στις μεταμφιέσεις, για να απελευθερώσουν το αγαπημένο τους αρκουδάκι. Η δημιουργική ομάδα της πρώτης ταινίας, μπροστά και πίσω από την κάμερα, υποστηρίζει με εύστροφο όσο και προβλέψιμα στρωτό σενάριο τον γοητευτικό πρωταγωνιστή, η ισορροπία δράσης και χιούμορ δεν χάνεται ποτέ, ενώ ο Χιου Γκραντ είναι καρτουνίστικα απολαυστικός ως ο ματαιόδοξος κακός της υπόθεσης. Η ταινία προβάλλεται στην πρωτότυπη αγγλόφωνη εκδοχή αλλά και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Μ. Βρετανία 2017. Διάρκεια: 103΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Πάντινγκτον 2

Paddington 2
3
  • Οικογενειακή
  • 2017
  • Διάρκεια: 103 '
  • Πολ Κινγκ

Ο Πάντινγκτον γίνεται μάρτυρας της κλοπής ενός μυστηριώδους βιβλίου, αλλά κατηγορείται ως δράστης και φυλακίζεται. Τώρα εκείνος πρέπει να επιβιώσει στη σκληρή φυλακή και οι Μπράουν να βρουν τον αληθινό ένοχο για να απελευθερώσουν το αγαπημένο τους αρκουδάκι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Χρήστος που δε μένει πια εδώ παρουσιάζει το ασύγκριτο "Μαζί, Ποτέ!"

Το ανατρεπτικό φιλμ του Φατίχ Ακίν αφηγείται μια hardcore ερωτική ιστορία στα άκρα που συνδυάζει τρυφερότητα, ανθρωπιά, ασυμβίβαστη τρέλα και rock’n’roll ρομαντισμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η σκηνοθέτρια Ιρίς Καλτενμπάκ γύρισε μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς

Στην "Αρπαγή" η πρωτοεμφανιζόμενη δημιουργός υπογράφει ένα ψυχογράφημα που μένει αξέχαστο.

Οι ταινίες "Χάρι Πότερ" επιστρέφουν στους κινηματογράφους

Τα "Epic Movie Nights" φέρνουν ξανά στη μεγάλη οθόνη το franchise που λατρεύουν οι millennials.

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.