Ο Χιού Τζάκμαν είναι ο «Greatest Showman» στα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Δείτε εικόνες από τη φαντασμαγορική ταινία του Αυστραλού ηθοποιού και από το νέο ατμοσφαιρικό γουέστερν με τον Κρίστιαν Μπέιλ.

Ο Χιού Τζάκμαν είναι ο «Greatest Showman» στα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Οι μαγευτικές εικόνες από το «The Greatest Showman» κλέβουν την παράσταση αυτήν την εβδομάδα μαζί με εκείνες του ατμοσφαιρικού γουέστερν «Hostiles» με πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Μπέιλ.

The Greatest Showman



Ο Χιού Τζάκμαν πρωταγωνιστεί στο μεγαλεπήβολο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Μάικλ Γκρέισι, ένα ξεσηκωτικό μιούζικαλ εμπνευσμένο από τη ζωή του οραματιστή με την αχαλίνωτη φαντασία Φ.Τ. Μπάρνουμ, του ανθρώπου ο οποίος «εφήυρε» τον κόσμο του θεάματος και του τσίρκου. Μαζί με τον Τζάκμαν βλέπουμε τη Μισέλ Γουίλιαμς και το Ζακ Έφρον.

Hostiles



Ο Κρίστιαν Μπέιλ «επανενώνεται» με το σκηνοθέτη Σκοτ Κούπερ («Σκουριασμένη Πόλη») για ένα αιματηρό και ατμοσφαιρικό γουέστερν, στο οποίο ο Μπέιλ δίνει μια ερμηνεία που εντυπωσίασε στις Η.Π.Α. και ίσως του χαρίσει μία τέταρτη υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Big Time



Ο Δανός Bjarke Ingels είναι το επόμενο λαμπρό όνομα της αρχιτεκτονικής και έχει βάλει στόχο να κατασκευάσει τα πιο καινοτόμα και πρωτοποριακά σύγχρονα έργα. Το ντοκιμαντέρ του Κασπάρ Άτρουπ Σρέντερ αφιερώνεται στον αρχιτέκτονα ο οποίος έχει αναλάβει την ανέγερση του ουρανοξύστη που θα αντικαταστήσει τους Δίδυμους Πύργους.

Kaleidoscope



Ο Τόμπι Τζόονς πρωταγωνιστεί στο ψυχολογικό θρίλερ που σκηνοθετεί ο Ρούπερτ Τζοουνς, ο οποίος έχει εμπιστευθεί το βραβευμένο ηθοποιό σε παλιότερες δουλειές του και τώρα υποδύεται ένα μοναχικό μεσήλικα που βρίσκεται παγιδευμένος στο διαμέρισμά του έπειτα από τη θανατηφόρα κατάληξη που έχιε η γνωριμία του με μία γυναίκα.

Game Night



Το πρωτοκλασάτο cast της ταινίας με πρωταγωνιστικό δίδυμο τους Τζέισον Μπέιτμαν και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς ετοιμάζεται να ζήσει μια διαφορετική -και ξεκαρδιστική- «βραδιά επιτραπέζιων παιχνιδιών» όπου τα πράματα παίρνουν μια περισσότερο... ρεαλιστική μορφή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
25/04/2024

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.

Ο Μύλος και ο Σταυρός

Με κάδρα που παραπέμπουν σε πίνακες της φλαμανδικής και της ολλανδικής σχολής, ο Μαγιέφσκι στήνει μια οπτικά μεγαλοπρεπή αλληγορία πάνω στην τέχνη, την αληθινή ζωή και την ανθρώπινη μισαλλοδοξία.