Σπίτι μου Σπιτάκι μας

1,5

Χλιαρή από την αρχή μέχρι το τέλος και προβλέψιμη σε όλα της ρομαντική κωμωδία χολιγουντιανής συνταγής.

Σπίτι μου Σπιτάκι μας

Χλιαρή από την αρχή μέχρι το τέλος και προβλέψιμη σε όλα της ρομαντική κωμωδία χολιγουντιανής συνταγής.

Σπίτι μου Σπιτάκι μας - εικόνα 1

Η Νάνσι Μέγερς είναι από τις εμβληματικές φιγούρες της ενήλικης αμερικανικής κωμωδίας, υποψήφια για Όσκαρ σεναρίου για το «Ένα Τρελό Ζιζάνιο» (1980) και σεναριογράφος/σκηνοθέτης επιτυχιών όπως τα «Αυτό που Θέλουν οι Γυναίκες», «Κάλλιο Αργά Παρά Αργότερα» και «Είναι Μπερδεμένο». Στα 68 της πλέον, κρατά τον ρόλο της παραγωγού στο ντεμπούτο της κόρης της (με τον επίσης σεναριογράφο Τσαρλς Σάιερ) Χάλι Μέγερς-Σάιερ, η οποία έχει μάθει –σχεδόν– όλα τα πιασάρικα τρικ της μητέρας της.

Στη δική της χλιαρή από την αρχή μέχρι το τέλος και προβλέψιμη σε όλα της ρομαντική κωμωδία χολιγουντιανής συνταγής, λοιπόν, η Άλις είναι μια σαραντάρα σε διάσταση με τον σύζυγό της και με δύο μικρές κόρες, η οποία συναντάει τρεις νεαρούς που έχουν έρθει στο Λος Άντζελες για να αναζητήσουν την τύχη τους στη showbiz. Συμφωνεί να τους φιλοξενήσει προσωρινά, με απρόβλεπτες για όλους εξελίξεις, που περιλαμβάνουν παθιασμένους μα φευγαλέους έρωτες, τρυφερές φιλίες, αποφασιστικά βήματα ενηλικίωσης και πολύτιμα μαθήματα ζωής για τους εμπλεκόμενους, από τους οποίους ξεχωρίζει σαφώς ο ρόλος (και η ερμηνεία) της χαριτωμένης Ρις Γουίδερσπουν.

ΗΠΑ. 2017. Διάρκεια: 97΄. Διανομή: FEELGOOD ENT.

Περισσότερες πληροφορίες

Σπίτι μου, Σπιτάκι μας

Home Again
1,5
  • Κωμωδία
  • 2017
  • Διάρκεια: 97 '
  • Χάλι Μέγιερς - Σάιερ

Σε διάσταση με τον σύζυγό της και με δύο μικρές κόρες, η Άλις συναντά στα τεσσαρακοστά της γενέθλια τρεις νεαρούς που έχουν έρθει στο Λος Άντζελες για να αναζητήσουν την τύχη τους στη showbiz. Συμφωνεί να τους φιλοξενήσει προσωρινά, με απρόβλεπτες για όλους εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες "Χάρι Πότερ" επιστρέφουν στους κινηματογράφους

Τα "Epic Movie Nights" φέρνουν ξανά στη μεγάλη οθόνη το franchise που λατρεύουν οι millennials.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
19/04/2024

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.