Δείτε τα υπερηρωϊκά τρέιλερ της εβδομάδας!

Star Wars, Justice League και Pacific Rim μερικές από τις ταινίες που φιγουράρουν με τα νέα τους τρέιλερ.

Δείτε τα υπερηρωϊκά τρέιλερ της εβδομάδας!

Η εβδομάδα ανήκει ολοκληρωτικά στους υπερήρωες και την επιστημονική φαντασία, με εντυπωσιακές εικόνες να κατακλύζουν προσεχώς τους κινηματογράφους.

Star Wars: Οι Τελευταίοι Τζεντάι

Δε χορταίνουμε να βλέπουμε το ολοκληρωμένο τρέιλερ για το όγδοο «Star Wars» όπου η ενδοοικογενειακή και διαγαλαξιακή μάχη κορυφώνεται.

Justice League

Μπάτμαν, Γουόντερ Γούμαν, Φλας, Σάιμποργκ και Άκουαμαν συγκροτούν την περιβόητη λεγεώνα των υπερηώων που δημιουργείται μετά τη θυσία του Σούπερμαν που είδαμε στο «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης». Στη σκηνοθετική καρέκλα βρίσκεται για ακόμα μια ταινία της DC ο Ζακ Σνάιντερ («300», «Watchmen») ενώ το σενάριο υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Κρις Τέριο («Επιχείρηση: Argo»).

Professor Marston & the Wonder Women

Αν βρίσκετε συναρπαστική ηρωίδα τη Wonder Woman, περιμένετε ώσπου να μάθετε την ιστορία του ανθρώπου που την επινόησε. Ο δρ. Γουίλιαμ Μάρστον (Λουκ Έβανς), διακεκριμένος ψυχολόγος και καθηγητής σε σχέση με δύο γυναίκες, τη γυναίκα του Ελίζαμπεθ (Ρεμπέκα Χολ) και τη μαθήτριά του Όλιβ (Μπέλα Χίθκοουτ), αποφασίζει εν μέσω του Β' Παγκοσμίου Πολέμου να γράψει μια ιστορία κόμιξ για μια ακαταμάχητη υπερηρωίδα που αναχαιτίζει τις σφαίρες με τα περικάρπιά της. Η πρωτοποριακή για την εποχή ιδέα του, σκόπευε στη προώθηση δυναμικών γυναικών στην ποπ κουλτούρα αλλά και να εμπνεύσει τις γυναίκες να διεκδικήσουν την ισότητα που όφειλαν να έχουν.

Pacific Rim Uprising

Ο πόλεμος μόλις ξεκινάει στο σίκουελ του «Pacific Rim» και της επίθεσης ηγείται ο «stormtrooper» Τζον Μπογιέγκα. Στο τρέιλερ τίποτα δε μένει όρθιο στη μάχη για τη διάσωση της ανθρωπότητας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
25/04/2024

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.

Ο Μύλος και ο Σταυρός

Με κάδρα που παραπέμπουν σε πίνακες της φλαμανδικής και της ολλανδικής σχολής, ο Μαγιέφσκι στήνει μια οπτικά μεγαλοπρεπή αλληγορία πάνω στην τέχνη, την αληθινή ζωή και την ανθρώπινη μισαλλοδοξία.