Δείτε τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

Ο «θρυλικός» Τόμι Γουαϊζό, διπλός Ματ Ντέιμον και ένα ρομάντσο ανάμεσα στον Ρόμπερτ Ρέντφορντ και τη Τζέιν Φόντα πρωταγωνιστούν στα τρέιλερ της εβδομάδας.

Δείτε τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

Ο «θρυλικός» Τόμι Γουαϊζό, διπλός Ματ Ντέιμον και ένα ρομάντσο ανάμεσα στον Ρόμπερτ Ρέντφορντ και τη Τζέιν Φόντα πρωταγωνιστούν στα τρέιλερ της εβδομάδας.

The Disaster Artist

Η ταινία - ωδή στο «αριστούργημα» του Τόμι Γουαϊζό «The Room», απέκτησε νέο μεγαλύτερο σε διάρκεια τρέιλερ που επικεντρώνεται στις προσπάθειες του Γουαϊζό (Τζέιμς Φράνκο) και του συνταξιδιώτη του στο... όραμα Γκρεγκ - «Oh hi Mark» - Σεστέρο (Ντέιβ Φράνκο). Ανάμεσα στα ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα εμφανίζεται ο σκηνοθέτης Τζαντ Άπατοου («Κατακούτελα», «Με την Πρώτη») να προσπαθεί να πείσει τον Γουαϊζό πως δεν πρόκειται ποτέ να τα καταφέρει στη σόου μπίζνες, για να ακούσει την πληρωμένη απάντηση του τελευταίου...

Suburbicon

Στο νέο τρέιλερ του σκηνοθετημένου από τον Τζορτζ Κλούνεϊ «Suburbicon», ο πρωταγωνιστής Ματ Ντέιμον περνά από τη νευρικότητα και το άγχος στην αντεπίθεση. Στο τρέιλερ παρελαύνει το βασικό cast που περιλαμβάνει την εκθαμβωτική Τζούλιαν Μουρ και τον Όσκαρ Άιζακ ως τον αιμοσταγή μαφιόζο που θα αντιμετωπίσει ο Ντέιμον.

Downsizing

Πρωταγωνιστής ξανά ο Ματ Ντέιμον, αυτήν τη φορά για λογαριασμό του Αλεξάντερ Πέιν και της νέας του ταινίας «Downsizing». Το δεύτερο τρέιλερ αποκαλύπτει πώς ο Ντέιμον με τη γυναίκα του Κρίστεν Γουίγκ αποφασίζουν να σμικρυνθούν ώστε να... κάνουν οικονομία και να ζουν χωρίς χρέη. Η ταινία προβλήθηκε στα φεστιβάλ της Βενετίας και του Τορόντο διχάζοντας το κοινό εξαιτίας της τολμηρής όσο και πρωτότυπης ιδέας του Πέιν.

Tom of Finland

Επίσημη πρόταση της Φινλανδίας για τα προσεχή Όσκαρ, το «Tom of Finland» αφηγείται τη ζωή του ανθρώπου πίσω από τα διάσημα σκίτσα των δεκαετιών του '50 και μετά που απεικόνιζαν γλαφυρά την γκέι κουλτούρα και άφησαν ανεξίτηλο στίγμα τόσο στην κοινότητα όσο και ευρύτερα στην τέχνη του σκίτσου και των κόμικς.

Our Souls at Night

Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Τζέιν Φόντα συμπράτουν για τέταρτη φορά στην καριέρα τους κινηματογραφικά, αυτήν τη φόρά για τις ανάγκες του τρυφερού «Our Souls at Night». Οι θρυλικοί ηθοποιοί υποδύονται δύο γείτονες που μένουν δίπλα δίπλα για χρόνια, χωρίς να έχουν ποτέ γνωριστεί. Θα ενώσουν όμως τις μοναξιές τους και θα αναπτύξουν μια γλυκιά ρομαντική σχέση.

Success Story

Μετά τους Πάνο Μουζουράκη και Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη έρχεται η σειρά της Φιόνας Γεωργιάδη να παρουσιάσει το χαρακτήρα που ενσαρκώνει στη νέα ταινία του Νίκου Περάκη. Η Τζορτζίνα είναι μια άνεργη ηθοποιός, κόρη μικροαστών καλλιτεχνών, που ερωτεύεται τον εύπορο ψυχίατρο Παναγή Πάνδωρα (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) και προσπαθεί να προσαρμοστεί στον τρόπο ζωής του. Οι αυξημένες του υποχρεώσεις όμως σε συνδυασμό με το δημιουργικό της αδιέξοδο τους φέρνουν σε σύγκρουση που τους οδηγεί στα άκρα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
25/04/2024

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.

Ο Μύλος και ο Σταυρός

Με κάδρα που παραπέμπουν σε πίνακες της φλαμανδικής και της ολλανδικής σχολής, ο Μαγιέφσκι στήνει μια οπτικά μεγαλοπρεπή αλληγορία πάνω στην τέχνη, την αληθινή ζωή και την ανθρώπινη μισαλλοδοξία.